ZABAVA UZ MORE

SPEKTAKL NA PEĆINAMA! Na atraktivnoj lokaciji uz more uskoro house-party uz legendarnog DJ-ja Ferrecka Dawna!

Foto: Idis Turato/Mario Dragičević/CROMODA

Ako ne može “unutra”, može vani”, slogan je kojim se vode agilni mladi organizatori iz riječke Alterne i CTS Event Teama, uz druge suradnike

“Koroni unatoč, ne dajmo da riječkoj mladosti – i svima koji se osjećaju mladi – ovo ljeto propadne! Ako ne može “unutra”, može vani”, slogan je kojim se vode agilni mladi organizatori iz riječke Alterne i CTS Event Teamapri organizaciji novog spektakularnog open-air koncerta elektronske plesne glazbe u Rijeci.

Foto: Idis Turato

Na atraktivnoj lokaciji uz more, na legendarnoj plaži Hotela Park na Pećinama, pod nazivom Blue Circle Open Air, u subotu 8. kolovoza održat će se koncert elektronske plesne glazbe s DJ-zvijezdom Ferreckom Dawnom u glavnoj ulozi!

“Nakon uspješnog prvog eventa na ovoj jedinstvenoj lokaciji, ponovno densamo i to uz Defectedovu house legendu Ferrecka Dawna”, poručuju organizatori najavljujući nezaboravan provod na posebno uređenoj lokaciji uz atraktivne audio-vizualne dodatke.

I nešto o zvijezdi večeri: Freek Coppens (aka) Ferreck Dawn aktivan je kao DJ i producent već više od 17 godina. Stekao je reputaciju jednog od najzanimljivijih imena u svijetu house glazbe, a njegove su produkcije objavljene na poznatim etiketama – Defected, Toolroom, Relief i Kittball records koje su podržali DJ-evi poput Carl Coxa, Luciana, Nic Fanciullija, Maceo Plexa, Mark Knight-a, Green Velveta, Richya Ahmeda i Paco Osune.

Foto: Mario Dragičević/CROMODA

Njegova pjesma ‘’In Arms’’ u suradnji s njemačkim producentom Robosonicom dovela ga je u središte pozornosti house scene te je postala jednim od najvećih house izdanja u 2018. godini. Godina 2019. bila mu je odlična s nekoliko Beatport Top 10 izdanja na cijenjenim underground labelovima širom svijeta, a neki od važnijih nastupa bili su Defected Croatia, Hï Ibiza, We Are FSTVL, njegova prva turneja po Kanadi i Tomorrowland Belgium.

“Naši eventi su specifični jer ih ne baziramo samo na izvođačima, volimo obogatiti događaj i našu ponudu maštovitim vizualnim programima”, ističu organizatori i dodaju: “Zato su nam tu djevojke iz Red Raysa, a pripremili smo i vatromet s mora!

Koncert/party počinje u subotu 8. kolovoza u 18 sati.

LINEUP

FERRECK DAWN (Defected / Kittball / Relief)https://soundcloud.com/ferreckdawnhttps://web.facebook.com/FerreckDawnOfficial/

BLANK ART

RECEP
https://soundcloud.com/recepmsqhttps://www.mixcloud.com/recepmsq/

DOMY D.

DIKLA

NEFAS

Age limit: 18+
#areyoumysoulmate

✖ EARLY BIRD TICKETS – https://www.entrio.hr/
event/ii-blue-circle-open-air-ii-8097

✖ RESERVATIONS & INFO

☎️ 0919836505

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari