DVA SJAJNA GOSTA

SPEKTAKL POD ZVIJEZDAMA U grobničkom kaštelu u subotu 3. Gardence, stižu Ian Pooley i Gene On Earth!

Dva sjajna gosta na trećem izdanju Gardencea: Ian Pooley i Gene On Earth

U subotu 25.06., treću godinu zaredom održava se Gardence, veliki open-air događaj elektroničke glazbe na grobničkom kaštelu na kojem nastupa desetero DJ-eva na dvije pozornice. Dva velika imena svjetske underground scene predvode ovogodišnju postavu- Ian Pooley i Gene On Earth!

Ian Pooley smatra se jednim od najutjecajnijih producenata i izvođača na svjetskoj house i techno sceni.

Iza njega su mnogobrojna izdanja, šest studijskih albuma, turneja i suradnja s Daft Punkom te drugim poznatim glazbenicima. Tu su i mnogobrojni nastupi na svjetskim festivalima i klubovima koji su obilježili njegovu DJ karijeru koja i dalje ne jenjava. Dugo nije nastupao u Rijeci i okolici, a nakon što su čak dva njegova nastupa otkazana uslijed COVID 19 ograničenja, napokon će imati prilike nastupati.

Gene On Earth također slovi za jednog od najuspješnijih producenata današnjice. Mnogi su ga poznati DJ-evi svrstali među najbolje producente na underground sceni u ovom trenutku, a redovito nastupa na najboljim svjetskim festivalima. U Hrvatskoj je do sada nastupao samo na popularnom Dimensions festivalu a po prvi puta ga se može uloviti na izdvojenom događaju za lokalnu publiku. 

Puno se očekuje od nastupa ovogodišnjih inozemnih DJ-eva, ali i od poznate domaće postave koju lokalna publika itekako dobro zna: Amor, Bronski, Marcel, Marin Biočić, Bruns Lay, Recep, Korak i Mateo Šantić.

Osim jakog line-up-a, posebnost događaja je svakako predivna lokacija- srednjovjekovni dvorac s kojeg puca pogled na Kvarner.

Ulaznice su u pretprodaji do kraja tjedna u sustavu Entrio, a mogu se kupiti i na ulazu od 20 sati. 

I TI MOŽEŠ BESPLATNO OSVOJITI DVIJE ULAZICE!

Sve što trebaš učiniti je lajkati i podijeliti ovu objavu s Facebook profila Riportala te na istom mjestu u komentarima označiti/tagirati prijetelje s kojima bi otišao/otišla na party! Ime sretnika/sretnice objavit ćemo ovdje i na Faebooku u petak 24. lipnja.

NAJNOVIJE: NAJSRETNIJA je ovoga puta Marta Žeželić ! Ime i prezime i dokaz identiteta na ulazu u Kaštel i to je to! Svima veliko hvala na sudjelovanju i želimo vam ugodan i zabavan vikend! ?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari