U SUBOTU KONSTRAKTA I DRUGI

Galerija | Student Day Festival sinoć ispunio Kampus odličnom glazbom i vrhunskim provodom, nastavak u subotu!

Nakon sinoćnjih svirki, besplatni koncertni program se nastavlja večeras i sutra, uz atraktivan line-up domaćih i regionalnih zvijezda. U subotu nastupaju Konstrakta sa Zemljom gruva, Psihomodo Pop, Edo Maajka, Bore Balboa i Gr#as. 

Student Day Festival prvom je koncertnom večeri ispunio trsatski Kampus odličnom glazbom i vrhunskim provodom. Na lokaciji bivšeg kluba Tenk, pred oko tri tisuće ljudi u publici, nastupili su sjajni izvođači domaće rock i urbane glazbe, a raznoliku glazbenu ponudu na drugoj su pozornici upotpunili odlični DJ majstori iz Hrvatske i Europe. 

Koncertni program 12. SDF-a otvario je studentski bend Messy Cate, koji je svoje mjesto na pozornici osigurao putem natječaja SKC-a. Zabavni, otkačeni i energični M.O.R.T. podigao je atmosferu na visoku razinu i zagrijao publiku pred dolazak jedne od najvećih rock legendi s ovih prostora, Jure Stubliće i njegovog filma.

Dobre vibracije nastavili su širiti Neno Belan & Fiumens, čija je „Rijeka snova“ bila primjerena metafora za dobar „feeling“ na Trsatu. Zagrebački trap dvojac doveo je mlada uha do ekstaze, da bi ih domaće snage iz grupe Padre ispratile na „počinak“.

S druge strane Tenka stizali su drugačiji ritmovi, jer su hitove elektronske glazbe „vrtili“ Mateo Šantić, Dino Jukić, Marin Biočić i gost iz Ukrajine, Kirill Kirik. 

Nakon sinoćnjih svirki, besplatni koncertni program se nastavlja večeras i sutra, uz atraktivan line-up domaćih i regionalnih zvijezda. Glazbenu večer otvara Gr#as nakon kojeg se na pozornicu penje Edo Maajka. Vodeća regionalna senzacija Konstrakta s bendom Zemlja gruva dobila je središnji termin, a nakon njih „zarokat“ će Psihomodo Pop. Subotnji „line-up“ na glavnoj pozornici zatvara Bore Balboa. 

Warehouse stage ugostit će uigrane domaće DJ majstore, jer stižu Mateo Šantić, Marcel, Bronski i DJ Ogi, ali i jedno od najvećih imena elektronske glazbene scene u regiji, beogradsku zvijezdu Tijanu T. S dolaskom jutra, zabava se seli u Pogon kulture gdje će na službenom afterpartyju nastupiti Bronski, Marin Biočić, Marcel i posebni gost. 

Svi detalji o programu i događanjima u sklopu SDF-a objavljuju se na službenim Facebook i Instagram stranicama te webu sdf.uniri.hr. Organizatori festivala su Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i RiKup, a pokrovitelji Sveučilište u Rijeci, Grad Rijeka, Karlovačka pivovara i Arriva. 

Foto: Damir Zamaklar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari