PRVA KONCERTNA VEČER

Student Day Festival: Večeras na Trsatu koncerti Neno Belan & Fiumens, Jura Stublić & Film, M. O. R. T., DJ-jevi…!

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Od 20 sati očekuje nas prva koncertna večer Student Day Festivala 

Dugoočekivani koncertni dio najvećeg studentskog događanja u regiji započinje večeras u prostoru ex-kluba Tenk na Trsatu. Na Main Stage-u nastupaju Messy Cate, M. O. R. T., Jura Stublić & Film, Neno Belan & Fiumens, 30Zona i Padre  dok će KBS Floor rasplesati DJ-i Mateo Šantić, Dino Jukić, KiRiK i Marin Biočić.

Zbog nepogodnih vremenskih uvjeta pomaknuto, pa za danas (petak, 10. lipanj) zakazano predstavljanje studentskih udruga, kao i International Dinner night ipak se neće održati. U tako kratkom roku u novom terminu, nažalost, nije bilo moguće ponovno okupiti sve sudionike. No zato će se Paintball turnir na Orehovici održati dvaput! Zbog velikog interesa, osim na današnjem turniru u 16 sati , kuglice će letjeti i u subotu. 

Studenti su do sada imali priliku poslušati korisna predavanja, poput ona o planiranju karijere, odigrati Escape Room na temu međunarodnih razmjena i nadmetati se na turnirima u E- Sportu i košarci.

Velik interes je izazvalo i osvajanje penjačke stijene a održane su i plesne radionice te praktično savjetovanje o studentskim ugovorima. U sklopu Student Day Festivala se i planinarilo, roštiljalo te uživalo u filmskoj večeri.

Važno je istaknuti i kako cijeli ovaj tjedan studenti uz predočenje X-ice imaju besplatan ulaz u riječke muzeje.

Nakon večerašnjih svirki, besplatni koncertni program se nastavlja i u subotu i nedjelju, uz atraktivan line-up domaćih i regionalnih zvijezda.

Svi detalji o programu i događanjima u sklopu SDF-a objavljuju se na službenim Facebook i Instagram stranicama te webu sdf.uniri.hr. Organizatori festivala su Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i RiKup, a pokrovitelji Sveučilište u Rijeci, Grad Rijeka, Karlovačka pivovara i Arriva. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari