“TECHNO MISA” U riječkoj Crkvi uskoro veliki party – gostuje proslavljeni Marko Nastić!

Dana 13. travnja u organizaciji Balance.fm s početkom 23 i 30 sati u klubu Crkva gostuje poznati i priznati DJ, Beograđanin Marko Nastić

Crkva je jedinstveno mjesto u Rijeci, smješteno na kraju Ružićeve ulice, pored Rječine, neposredno prije ulaza u Harteru. Iako na ne baš idealnoj lokaciji, s godinama je klub izgradio status i imidž mjesta gdje se pušta kvalitetna elektronička glazba s probranim imenima. Prošle godine s pravom su ponijeli status najboljeg kluba s elektronskom glazbom.

Karijera Marka Nastića traje duže od 20 godina. Sa svega 16 godina, postaje rezident u popularnom beogradskom klubu Industrija. Tijekom devedesetih godina u Srbiji postaje nezaobilazno ime klubova s elektronskom glazbom.

Kasnije nastupa s velikim imenima svjetske techno scene: Richie Hawtin, Carl Cox i Marco Carola. Njegovi setovi s kojima svake godine zatvara festival Exit pravo su uživanje za ljubitelje elektronskog zvuka.

Osim Marka Nastića, večer će uveličati Lemon Inc i Mark Ash. O ulaznicama više saznajte na facebook profilu kluba Crkva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari