„TIM“ NAZVAO ŠEŠELJA! „Se-seljo, dođi u Hrvatska da te uhitimo i lansiramo na Mars, gore su svi – i Slobo i Adolf i Sadam’!

 

Riječki komičar ponovno je uskočio u ulogu hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića i predložio Vojislavu Šešelju da odleti na Mars i pridruži se Adolfu Hitleru i Sadamu Husseinu

Popularni riječki komičar Davor Jurkotić ponovno je uskočio u ulogu hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića i u sklopu emisije ‘U zdrav mozak’ nazvao Vojislava Šešelja kojeg je prošli tjedan Haški sud oslobodio svih optužbi.

“Šešelju, jesi to ti? Drago mi je da te čujem, ali mi zapravo uopće nije drago”, rekao je Jurkotić na početku razgovora, nasmijavši Šešelja.

“Dođi u Hrvatsku da te uhitimo. Baš sam bio u Bruxellesu, pa sam raspravljao s Angelom Merkel, bio je i onaj treći i četvrti. Mi bismo tebe lansirali na Mars, ima jedna raketa koja sad ide gore nepovratno. Gore su svi, Adolf, Sadam, svi su gore, što ti kažeš?”, predložio je ‘Orešković’.

Šešelj se na to samo nasmijao i poručio mu da ide u Zagreb i priredi mu svečani doček.

Kako je to zvučalo, pogledajte u videu.

Vijesti.hr

Foto: screenshot ‘Youtube

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari