Quasarr i Josipa Lisac u petak nastupaju u Pogonu kulture

Poznati i priznati riječki electro pop sastav Quasarr nakon dužeg vremena konačno nastupa i u nekom riječkom klubu.

Na krilima odličnog koncertnog izdanja u zagrebačkom klubu Vintage Industrial baru te vrlo dobrih kritika aktualnog albuma „Sjene“ o kojem smo pisali OVDJE, Quasarrovci će ovog petka, 8. travnja u riječkom Pogonu kulture domaćoj publici predstaviti svoj aktualni album ali i odsvirati najveće hitove iz svoje dosadašnje diskografije.

Do sada su izdali dva hvaljena albuma, „Quasarr“ iz 2007. te album „Propaganda“ iz 2010. godine. Nominaciju za Porin, za najbolji album alternativne glazbe grupa je zaslužila 2008. godine za svoj album prvijenac, dok je 2014. godine osvojen Porin za najbolju vokalnu suradnju, koju su ostvarili u skladbi “Ljubav” sa Josipom Lisac.

Posebna poslastica za sve ljubitelje benda biti će upravo gostovanje dive hrvatske glazbene scene, Josipe Lisac koja će zajedno s vokalom Borisom Štokom pred riječkom publikom otpjevati hvaljeni singl „Ljubav“.

Karte su u pretprodaji po 40 kuna u Dallas music shopu, na šankovima Palacha i Beertije te online u sustavima entrio i eventim. Na dan koncerta cijena ulaznice iznositi će 50 kuna. Koncert je zakazan za 23 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari