VELIKO FINALE

Tko će biti prvi hrvatski ‘Superstar’? Hana, Toni, Petar ili Dino – večeras doznajemo tko osvaja unosnu nagradu i prestižnu titulu

Foto: RTL

Talentirane kandidate do posljednje faze natjecanja doveli su članovi zvjezdanog žirija – Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić. Ne skrivaju uzbuđenje uoči velikog finala, baš kao ni sami kandidati, koji su sav svoj talent i trud uložili u ‘Superstar’.

Hana Ivković, Toni Peruško, Petar Šegedin i Dino Miklaužić finalisti su ‘Superstara’, a večeras će u spektakularnom finalu uživo jedno od njih izboriti i pobjedu. Trijumf u glazbenom spektaklu donijet će nekome od mladih i talentiranih finalista titulu hrvatskog ‘Superstara’, ali i novčanu nagradu od 50 tisuća eura! Vremena je sve manje, a gledatelji će svojim glasovima odlučiti – Tko je prvi hrvatski ‘Superstar’?

Raskošna televizijska zabava kreće od 20.15 sati uživo na RTL-u, a tijekom dinamične večeri ekipi će se u studiju zagrebačkog Jadran filma još jednom pridružiti 12 kandidata koji su izborili emisije uživo. Pripremit će veliko iznenađenje za gledatelje i članove žirija te bodriti četvero preostalih kolega. Hana, Toni, Petar i Dino u finalu će se predstaviti s dvije pjesme, nakon kojih gledatelji odlučuju koga vide kao superfinaliste.

Superfinalisti se u konačnom okršaju bore još jednom pjesmom – o kojoj ovisi sve. Antonija Blaće prozvat će ime prvog hrvatskog ‘Superstara’, a uzbuđenje uoči velike završnice ovog raskošnog televizijskog showa ne skriva.

“Mislim da nas čeka jedno bombastično finale, došli smo do velike četvorke koja je izjednačena”, otkrila je Blaće. “Ova četvorka mi se zbilja čini kao jednako dobra, stvarno mislim da će biti napeto finale. Oduševljava me hrabrost kandidata da dođu i stanu pred žiri, ovakav zvjezdani žiri, pustiti glas i pokazati što znaju”, dodala je voditeljica ‘Superstara’.

Talentirane kandidate do posljednje faze natjecanja doveli su članovi zvjezdanog žirija – Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić. Ne skrivaju uzbuđenje uoči velikog finala, baš kao ni sami kandidati, koji su sav svoj talent i trud uložili u ‘Superstar’.

„Istovremeno sam i uzbuđena doznati tko će biti ovogodišnji pobjednik, ali sam i malo tužna jer nam ovo baš zabavno i krasno zajedničko druženje dolazi kraju. Ovaj show je meni osobno baš donio prekrasne stvari i na tome sam jako zahvalna. Naravno, najviše se veselim vidjeti što će kandidati izvući iz sebe za ovo veliko finale, a još više jedva čekam vidjeti sve što im sve dalje dolazi. Sve u svemu, preuzbuđena sam i jako navijam za svakog od njih, jer su već svi pobjednici“, komentirala je uoči finala Nika Turković.

Foto: RTL

“Čast mi je biti u finalu, već ulazak u finale vidim kao veliku pobjedu”, jasna je Hana Ivković. Složni su s njom i dečki – Petar Šegedin, Toni Peruško i Dino Miklaužić.

“Ostali finalisti su svi pjevačke veličine i svi imaju nešto svoje tako da je sve sada u rukama publike”, jasan je Peruško o sufinalistima. “Osjećam se jako dobro uoči finala, ne znam tko bi mogao potencijalno odnijeti pobjedu jer su svi vrhunski pjevači”, složan je i Šegedin.

“Ne vidim se kao pobjednik, iako se mogu zamisliti. Želim rasturiti u finalu i pokazati emociju, privlači me pjevati na toj bini i biti s tim ljudima na bini, zabaviti se”, zaključio je, pak, Dino Miklaužić.

Finalisti ‘Superstara’ dokazuju i pri samom kraju ovog raskošnog televizijskog spektakla da im je glazba na prvom mjestu pa bi svi oni najveći dio unosne nagrade od 50 tisuća eura iskoristili za daljnji razvoj glazbene karijere.

Ne propustite finale ‘Superstara’ večeras uživo na RTL-u od 20.15 sati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari