TV-SHOW „ANNO“: Što crno kamenje i posjet kneza Krševana donose kandidatima?

TV-SHOW „ANNO“: Što crno kamenje i posjet kneza Krševana donose kandidatima?

Nakon druge noći provedene u dvorcu, 16-ero kandidata večeras će dobiti svoj prvi zadatak. Alen i Romeo otkrit će značenje crnih kamenčića, a dvorac će posjetiti i knez Krševan

Crno kamenje ne piše crno za Alena i Romea, dvojac koji ga je pri ulasku u dvorac izvukao i odredio si sudbinu boravka, barem na kratko. Naime, njih dvojica će dobiti zadatak da odaberu timove, a zatim će i zaigrati igru znanja i sreće iz koje će samo jedan izići kao pobjednik i odlučiti o sudbini svoga klana – hoće li biti vlastela i živjeti u blagostanju ili će biti kmetovi i služiti ovim prvima. Jedan od njih će postati i kaštelan, odnosno aposultni vladar dovrca koji račune polaže samo knezu Krševanu.

A upravo je on nakon sastanka s kraljem Tomislavom s pratnjom dojahao u dvorac i obavijestio svoje podanike o pripremama za novu bitku s Bugarima. Po jedan predstavnik iz svakog klana morat će krenuti s kraljevim majstorom kovačem u radionicu i iskovati mač za bitku. Kandidat koji posao bolje obavi svojem će klanu donijeti pobjedu i povlašteni status vlastele.

Koga će Alen i Romeo odabrati u svoje klanove, tko je zaradio kaznu za neposluh i završio u kladama, kako će se Tin snaći s mužnjom krave, čiji će klan biti povlašten, kako će teći izvršavanje prvog tjednog zadatka i hoće li za Romea avantura završiti i prije nego što je započela, doznajte večeras u 21 sat samo na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari