NE SMIJETE PROPUSTITI

U centar Gervais dolazi novi europski crossover fenomen „40 FINGERS“

© Simone Di Luca

Nastup kojim Opatija donosi dio aktualnih europskih zbivanja na našu pozornicu – svjetska gitarska senzacija 40 FINGERS dolazi u centar Gervais!

S više od 90 milijuna pregleda na društvenim mrežama, kvartet kojeg čine poznati talijanski gitaristi Matteo Brenci, Emanuele Grafitti, Enrico Maria Milanesi i Andrea Vittori, postao je prvoklasni crossover fenomen koji oduševljava publiku širom Europe. U posebnoj produkciji Festivala Opatija, 40 Fingers dolazi u centar Gervais gdje će 6. svibnja opatijska publika imati prilike uživati u glazbenim bravurama ovih izvrsnih gitarista.

Njihov repertoar čini atraktivan slijed poznatih pop i rock hitova grupe Queen, Erica Claptona, Dire Straitsa, Beatlesa i dr. izvedenih u jedinstvenom aranžmanu za četiri klasične gitare. Kombinacija “fingerpickinga” i osebujnog gitarskog stila karakterističnog za svakog od njih, praćena neposrednom komunikacijom s publikom, svaki nastup ovog odličnog kvarteta čini događajem za pamćenje.

Cijena ulaznice iznosi 25 €, a mogu se kupiti na blagajnama ustanove Festival Opatija u Opatiji, na Ljetnoj pozornici (Zert bb, Opatija) radnim danom od 8 do 16 sati i u Centru Gervais, sat vremena prije početka programa koji se prema rasporedu održava toga dana. Prodajna mjesta u Rijeci uključuju Dallas Music Shop i Foto Reviju, a u Matuljima se ulaznice kupuju u Newsound agenciji. Umirovljenici i studenti popust od 10 % mogu ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari