PARTY MEKA

U Klubu Diamond na Krku ovog ljeta još jača imena: Steve Aoki, Fedde le Grand, Shaquille O’Neal, Ofenbach…

Krk će i u drugoj sezoni pohoditi najveće zvijezde svjetske elektroničke scene. I ove godine očekuju se deseci tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta

Krk i ovog ljeta ostaje party meka!

Nakon sjajne premijerne sezone, klub Diamond kod Malinske vraća se početkom lipnja s još ambicioznijim i intrigantnijim programom.

Već prve sezone stepenastu arenu na otvorenom posjetilo je 20 tisuća ljudi koji su uživali u nezaboravnoj atmosferi na čak 60 vrhunskih događaja od kojih su najveće zanimanje izazvali nastupi Shaquillea O’Neala, nekad košarkaške zvijezde, a danas uspješnog DJ Diesela, kao i francuskog dvojca Ofenbach.

Pozornica s najboljim pogledom na Kvarneru

Upravo DJ Diesel i Ofenbach su, na zahtjev publike, na popisu i ovogodišnjih izvođača u Diamondu. I ne samo oni – na pozornicu s najboljim pogledom na Kvarneru dolaze i Steve Aoki, Fedde Le Grand, Willy William i Topic.

Steve Aoki je jedna od najvećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe. Ovaj DJ, producent nominiran za Grammyja, modni dizajner, poduzetnik i NFT vizionar jedan je od najuspješnijih američkih međužanrovskih umjetnika i kreator koji duboko razmišlja o budućnosti. Uza sve navedeno, Aoki je ušao u Guinessovu knjigu svjetskih rekorda s čak 250 nastupa u jednoj godini.

Zvjezdani renome uživa i Fedde le Grand, jedna od značajnijih figura današnje svjetske house scene. Mnogobrojne nagrade, bogata produkcija i nastupi na najvećim festivalima poput Coachelle, Tomorrowlanda i Ultre vinuli su nizozemskog DJ-a na listu 30 najutjecajnijih u svijetu prema izboru DJ Maga.

Willy William francuski je pjevač i producent poznat po hitovima „Ego“, „Mi Gente“ i „Trompeta“. Planetarnom uspjehu doprinijela je nominacija za Latin Grammy, kao i podatak da se svojedobno našao na broju 1 liste najtraženijih francuskih izvođača na platformi Shazam.

U Diamond stiže i Topic, njemačka DJ zvijezda hrvatskih korijena. Do recepta uspjeha od čak više od milijardu streamova u jednoj godini došao je svjetskim hitovima, emotivnim zvukom i magijom glazbenih suradnji sa zvijezdama kao što je Bebe Rexha, a za pjesmu Your Love nominiran je i za Brit Awards.

Ponovno stiže DJ Diesel odnosno Shaquille O’Neal

I ovog ljeta slijedi nam šou kakvog je prošle godine priredio DJ Diesel odnosno Shaquille O’Neal.

Iako sa statusom svjetskog celebrityja, osvojio je sve svojom osobnošću, neposrednošću s publikom te postizanjem savršene atmosfere.

Slično je veselje izazvao i Ofenbach, megapopularni duo poznat po hitovima „Be Mine“, „Katchi“, „Paradise“ i „Hurricane“. Slike s tih nastupa, a posebno druženje O’Neala sa svojim NBA kolegama Lukom Dončićem i Goranom Dragićem, našle su se u zavidnom broju svjetskih medija, a među njima su i Sky Sport, Mundo Deportivo i Bleacher Report.

Ovo je samo prva u nizu najava velikih imena elektroničke glazbe koja će ovog ljeta na Krk donijeti razne žanrove kao što su EDM, house, tech-house, techno ili r’n’b, a u planu su i brojna druga iznenađenja kojima Diamond želi potvrditi status vrhunske destinacije zabave na sjevernom Jadranu, ali i u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari