UOČI EUROSONGA

U Malmöu atmosfera kao na utakmici Vatrenih! Pogledajte kakvu će podršku Baby Lasagna imati u dvorani

Prošlog tjedna Baby Lasagna je ponovno zauzeo prvo mjesto na kladionicama, a sada su mu se šanse za pobjedu povećale

U Malmöu navijačka euforija na vrhuncu! I ne, ne radi se o utakmici Vatrenih već o prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u kojoj nastupa i hrvatski predstavnik Baby Lasagna.

Prošlog tjedna naš predstavnik na Eurosongu 2024., Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna ponovno je zauzeo prvo mjesto na kladionicama, a sada uoči spektakla, brojke su znatno skočile.

Večeras, u prvoj polufinalnoj večeri, Lasagna će sa svojim hitom Rim Tim Tagi Dim nastupiti sedmi, a prema kladionicama ima 29 posto šanse za pobjedu na Eurosongu. U kategoriji teleglasovanje naš predstavnik ima 38 % šanse za pobjedu, a u kategoriji žiri – na četvrtom je mjestu s pet posto šanse za pobjedu.

Na drugom mjestu, sa 16 posto, nalazi se predstavnik Švicarske, Nemo, koji će sa svojom pjesmom The Code nastupati na drugoj polufinalnoj večeri. Već iz ovoga možemo primijetiti kako je Nemo prema brojkama vrlo daleko od Lasagne.

VIDEO: Fanovi satima čekali ispred dvorane da uđu prvi i zauzmu najbolje mjesta

Nemu slijedi talijanska predstavnica Angelina Mango, s 12 posto, koja će sa svojom pjesmom La noia nastupati na drugoj polufinalnoj večeri.

Osim njih, u top deset nalaze se i Ukrajina, Irska, Nizozemska, Francuska, Izrael, Grčka te Ujedinjeno Kraljevstvo.

Prva polufinalna večer

Podsjetimo, Lasagna je jučer odradio generalnu probu uoči večerašnjeg spektakla, pa oduševio sve u Malmö Areni. Na probi je nastupio sedmi, a pod istim brojem nastupat će i na Eurosongu.

Osim Hrvatske, večeras, na prvoj polufinalnoj večeri, nastupat će i Cipar, Srbija, Litva, Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina, Poljska, Island, Njemačka, Slovenija, Finska, Moldavija, Švedska, Azerbajdžan, Australija, Portugal te Luksemburg, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari