JEDINSTVENA PLESNA MANIFESTACIJA

U Opatiji svjetsko plesno finale DanceStar World Dance Masters 2021!

Svjetsko plesno finale DanceStar World Dance Masters 2021. održat će se od 1. do 5. rujna u Opatiji

Jedinstvena plesna manifestacija ove će godine Opatiji donijeti spektakularno DanceStar finale u organizaciji tvrtke Dancestar Hrvatska, najavljeno je na konferenciji za novinare.

– DanceStar natjecanje okupit će više od 900 sudionika iz više od 10 zemalja, koji će kroz bogati program, natjecanja, seminare i radionice prikazati svu ljepotu plesne umjetnosti. Opatija će cijeli tjedan biti centar plesnih vibracija i dom najboljih mladih plesača, trenera, koreografa, priznatih svjetskih pedagoga te ljubitelja plesa. Jedinstvene koreografije i izvedbe te natjecanja pod budnim okom priznatih svjetskih i domaćih sudaca u prekrasnoj Opatiji, slika je koja Hrvatsku stavlja na kartu najvažnijih svjetskih plesnih događaja, kazala je direktorica DanceStar Hrvatska Tatjana Pagitz.

U mnoštvu zanimljivih događaja u sklopu DanceStar natjecanja ističe se Gala Show kada će se u Centru Gervais u subotu 4. rujna predstaviti 20 najboljih plesnih koreografija DanceStar sezone 2021. u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji i to u raznim kategorijama: balet, step, akrobatski i moderni ples, urban, MTV, jazz i B-boying.

Partner manifestacije je hotelska grupacija Liburnia Riviera Hoteli d.d., uz svesrdnu podršku TZ grada Opatije i Grada Opatije.

– Opatija je definitivno grad plesa i manifestacija, a početak posezone obilježen ovakvom manifestacoijom donosi nam dodatnih 4 000 noćenja i dobre najave za rujan. U kolovozu će Opatija ostvariti 210 tisuća noćenja, što je 85 % u odnosu na 2019., odnosno 47 % više od prošlogodišnje statistike u istom mjesecu, rekla je Suzi Petričić, direktorica TZ grada Opatija.

Gradonačelnik Fernando Kirigin je izrazio zadovoljstvo što je Opatija domaćin ovako važnog plesnog natjecanja, a ujedno i činjenicom što se hotelska kuća LRH uključila u pokroviteljstvo događaja koji je prepoznat kao važan za cijelu destinaciju.

Zbog zahtjevne organizacije, sukladno epidemiološkim mjerama, ovogodišnji DanceStar World Masters će se, nažalost, odvijati bez publike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari