VEČER ZA PAMĆENJE

Kostrenjani ispratili ljeto uz glazbenu poslasticu Urbana & četvorke

Koncertom Damira Urbana i njegove glazbene četvorke održanom u prekrasnom ambijentu kostrenske lučice Podurinj, Kostrena je ispratila i zaključila ovogodišnje Kostrensko leto

Osebujni riječki glazbenik svojim je bezvremenskim hitovima i novim skladbama koje će tek postati hitovi, u nekoliko navrata tijekom večeri izmamio gromoglasan aplauz i podignuo kostrensku publiku na noge.

Osim glazbe, posebnoj atmosferi zasigurno je pridonio i ambijent s morem i barkama u pozadini ovog iznimnog glazbenog događaja pred kojim je ustuknula čak i kiša koja je neumoljivo padala čitavo poslijepodne.

Iako je zbog mokrih kablova tijekom koncerta dolazilo do manjih tehničkih poteškoća, one kao da nisu posebno smetale ni brojnoj publici ni izvođačima koji su podjednako uživali u trosatnom druženju kroz glazbu.

Večerašnjim koncertom zaključeno je ovogodišnje Kostrensko leto koje su organizirali Turistička zajednica općine Kostrena, Centar kulture Kostrena i Komunalno društvo Kostrena pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i uz sponzorsku podršku INA-e d.d. te Dezinsekcije Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari