EVO DETALJA

U opatijskom Centru Gervais se ovu nedjelju održava predstava za djecu ,,Zvonar crkve Notre Dame”

Festival Opatija poziva djecu da ovu nedjelju, 2. travnja provedu u društvu likova iz popularne priče o zvonaru crkve Notre Dame. Naime, na veliku scenu opatijskog Centra Gervais ponovo dolazi omiljeni Teatar Naranča iz Pule čije predstave oduševljavaju i adaptacijom poznatih tema uvijek iznova osvajaju mlađu publiku.

Francuski roman koji pamtimo po jednoj od najpoznatijih katedrala na svijetu u čijoj se pozadini odvija priča o ljubavi i pravim vrijednostima, naglašava kako ljude ne treba suditi prema vanjštini već po njihovim unutarnjim kvalitetama i osobinama. Prikazana na maštovit i razigran način prilagođen djeci od 3 godine naviše, dirljiva predstava Teatra Naranča pokazat će nam što se dogodi kada se okupe „drugačiji” koje je društvo odbacilo.

Režiju i adaptaciju potpisuje Irin Šime Rabar, a u predstavi igraju Majkl Mikolić, Jura Ruža, Katja Rabar i Silvijo Švast.

Početak predstave je u 11 sati. Ulaznice po cijeni od 5,50€ mogu se kupiti u pretprodaji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, te online na Mojekarte.hr. Kupovinom tri i više ulaznica ostvaruje se popust od 1.50€ po ulaznici, a moguće ga je ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija – na Ljetnoj pozornici i u prizemlju Centra Gervais na dan predstave od 10 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari