GARANCIJA DOBRE ZABAVE

U petak u River Pubu uživo s bendom nastupa poznati riječki gitarist Zoran Majstorović

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

U petak 20. svibnja River pubu nastavlja s live nastupima. Ovoga puta posjetiteljima će se predstaviti jedan poznati riječki glazbenik i to u potpuno drugačijem ruhu no što smo ga posljednjih godina imali prilike slušati i gledati

Njegov bend “Zoran’s Funky Chicken” čine Bojan Skočilić na basu, Leonard Berisha na bubnjevima, Robert Mikuljan na trubi i naravno Zoran Majstorović na gitari.

Ova četiri vrsna glazbenika pod vodstvom našeg nagrađivanog multiinstrumentalista Zorana Majstorovića svirat će funk & jazz uz koji će posjetitelji jednostavno morati zaplesati.

Na repertoaru će biti skladbe nekih od velikana tih stilova kao što su Miles Davis, Herbie Hancock, Horace Silver i mnogi drugi.

Obucite plesne cipele i pridružite se, jer Zoran Vas pita: CAN YOU DO THE FUNKY CHICKEN?

Zoran Majstorović je hrvatski jazz i etno gitarist, multiinstrumentalist, aranžer, skladatelj i producent. U 25 godina javnog glazbenog djelovanja sudjelovao je u snimanju mnogih albuma i kompilacija u raznim glazbenim žanrovima, objavio knjige transkripcija i svirao na mnogim jazz i etno festivalima diljem svijeta.

Dobitnik je i raznih nagrada: “Status” kao najistaknutiji hrvatski etno instrumentalist (dodjeljuje HGU), “Damir Dičić” kao najistaknutiji hrvatski jazz gitarist (dodjeljuje HGU), “Miroslav Sedak Benčić” kao najistaknutiji hrvatski jazz kompozitor (dodjeljuje HDS), “Apoksiomen” za unapređivanje kulturnog stvaralaštva Primorsko-goranske županije.

Višestruki je dobitnik nagrade “PORIN”, redovni član Hrvatskog Društva Skladatelja te je član HZSU-a.

Početak koncerta zakazan je za 21 sat a ulaz je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari