U OPATIJI 6. SRPNJA

U prodaju krenule ulaznice za koncert Michaela Boltona na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Foto: Facebook Michael Bolton

Nakon 14 godina, Bolton ponovno dolazi u Opatiju 6. srpnja

Jedna od najavljenih superzvijezda koja ovog ljeta nastupa na opatijskoj Ljetnoj pozornici svakako je Michael Bolton, američki pjevač i skladatelj, dvostruki dobitnik nagrade Grammy, najpoznatiji po nježnim pop-rock baladama i moćnom vokalu širokog raspona i dubokog, hrapavog tona koji mu je priskrbio obožavatelje diljem svijeta.

Nakon 14 godina, Bolton ponovno dolazi u Opatiju 6. srpnja, a vijest da su ulaznice danas, 5. svibnja napokon krenule u prodaju zasigurno će razveseliti mnogobrojne obožavatelje.

Ulaznice se mogu kupiti online u prodajnom sustavu Eventim.hr i na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima, te od ponedjeljka, 8. svibnja u prodajnom sustavu Mojekarte.hr i njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima. Cijena ulaznice kreće se od 69 € za stajaća mjesta do 169 € za VIP kategoriju sjedećih mjesta.

Michael Bolton započeo je karijeru 70-ih godina prošlog stoljeća, a vrhunac slave i masovnu popularnost ostvario je u 90-tima pjesmama poput “How Am I Supposed to Live Without You”, “When a Man Loves a Woman”, “Time, Love and Tenderness” i mnogim drugima.

Ukupno je prodao više od 75 milijuna albuma diljem svijeta. Surađivao je s brojnim glazbenicima poput Luciana Pavarottija, Celine Dion, Ray Charlesa, B.B. Kinga, Zucchera i dr. koji su uvelike utjecali na njegov glazbeni izričaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari