U RIJECI OTVORENO: Progovorila je o svojoj borbi s rakom dojke i o tome će govoriti  u knjižnici na Trsatu!

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Poznata književnica Martina Mlinarević Sopta promovirat će svoju novu knjigu “Huzur”  koja govori o borbi protiv raka dojke
U srijedu 17. travnja u 18 sati u Ogranku Trsat Gradske knjižnice Rijeka gostuje književnica Martina Mlinarević Sopta.

Bosanskohercegovačka pjesnikinja, književnica i kolumnistica, jedna od omiljenih spisateljica u regiji, tom će prilikom predstaviti knjigu Huzur, čiji bi naslov u prijevodu označavao unutarnji mir, mir sa samim sobom.

Inače, književnica je poznata kao britka kritičarka društvenih anomalija, a široj javnosti postala je poznata kad je bez ustezanja pristala osvanuti na naslovnici jednog ženskog časopisa bez jedne dojke koja joj je odstranjena nakon borbe s rakom.

Knjiga Huzur donosi priču o borbi, suočavanju s najtežim ljudskim strahovima, o radosti i miru kao konačnom cilju i potpunom ljudskom ispunjenju.

Riječ je o knjizi koja ogoljuje i demistificira borbu protiv raka dojke s kojim se spisateljica bori a svoju borbu ne skriva od čitatelja – doživljaje, poteškoće i najintimnije trenutke dugog i tjeskobnog oporavka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja