MORE, PLAŽA, PJESMA!

U subotu u S Baru na Preluku glazbena poslastica – riječki duo KoKoNuT!

Tko su KoKoNut, pitate se? To je Acoustic super duo koji čine dvije sasvim neobične djevojke iz Rijeke! Zasvirat će posjetiteljima S Bara na Preluku 7. kolovoza navečer

Uvijek nasmijane i raspoložene, Matíja (punim imenom Božidarka- Matija Čerina) i Nika Zubović dolaze vas omađijati bezvremenskim hitovima zbog kojih ćete u subotnje predvečerje ljuljuškati svoje tijelo i pjevušiti poput slavuja.

Matíja je nagrađivana Riječanka pjevačica koju ste gledali na prvom The Voice Hrvatska te ste ju mogli vidjeti i na festivalima poput In Music-a, Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, CMC festivalu (itd. ) a i na prošlogodišnjoj Dori gdje je pjevala s Alenom Vitasovićem pjesmu “Da se ne zatare“. Također, zadnja pjesma koju je objavila „Ti bi promijenio sve“ itekako se pušta na valovima hrvatskih radija.

Nika je talentirana gitaristica i vokal koja surađivala na mnogim poznatim glazbenim projektima a i mogli ste i nju vidjeti na Večerima dalmatinske šansone. Također, sigurno ste ju koji put slušali u različitim riječkim glazbenim sastavima (npr. Pinky and the Brain, The Blondes, Tričikleta…) a da niste toga niti svjesni.

Kada KoKoNut pitate po čemu se razlikuju od drugih, spretno će odgovoriti:

„Ah čovječe!! pa naš “treći” član benda dobar je GRUV, koji te sa svakom novom pjesmom tjera na MUV. No nemamo samo brzu mjuzu, čuvamo par aseva za pustiti suzu. I koji bi bio zaključak priče?! Najbolje da dođete, saznate i popijete piće!„, poručile su uoči subotnjeg nastupa na Preluku KoKoNut.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari