ULAZNICE SU U PRODAJI

Uskoro u Rijeci koncert trap dive Senidah, nastupit će i DJ Tikach i mlada pjevačica Neya

Photo: Amir Hamzagic/ATAImages 08, jul, 2023, Novi Sad - Nastup Mimi Mercedez na Gorki List Main Stage Exit festivala. Photo: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL

Senidah – ‘trap diva Balkana’ – održat će svoj prvi nastup u Rijeci u Exportdrvu 16. ožujka 2024. godine

Posljednjih je godina jedan od najslušanijih izvođača u regiji, predvodi najveće regionalne festivale, a njezini spotovi broje milijunske preglede.

Prepoznata je nakon što je njezina sestra objavila snimku kako pjeva na YouTubeu, a zatim je pažnju šire javnosti skrenula na sebe kao pjevačica slovenske pop, electro, soul grupe Muff s kojom je iznjedrila nekoliko hitova.

Promjenom stila i singlom “Slađana” iz 2018. godine krenuo je njezin zvjezdani uspon, a sad već iza sebe ima dva uspješna albuma i brojne hitove kao što su “Replay”, “Mišići”, “100 %”, “Behute”… koji broje milijunske preglede na YouTube platformi i popularnim streaming servisima.

Prije Senidah, nastupit će DJ Tikach i mlada pjevačica Neya koja je pažnju na sebe privukla svojim nedavnim debitantskim EP izdanjem 333 za poznatu hrvatsku etiketu yem.

Ulaznice za veliki koncert u popularnom koncertnom riječkom prostoru Exportdrvo su u prodaji u online sustavu Entrio, Dallas Shopu Rijeka i ostalim Entrio fizičkim prodajnim mjestima.

Link za kupnju ulaznica: https://www.entrio.hr/event/senidah-u-rijeci-16784

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari