3. OŽUJKA

Uvod u Zvečkinu koncertnu sezonu 2023.: Partibrejkers u Exportu!

Partibrejkers će žestokim rock’n’rollom 3. ožujka prodrmati temelje Exporta na Delti i tako na najbolji mogući način najaviti ovogodišnju koncertnu sezonu Zvečka festivala, mnogima omiljenog glazbenog događaja.

Legendarni beogradski bend već preko 40 godina razvaljuje pozornice jasnim tekstovima, oštrim melodijama i iskrenim stavom koje je publika prepoznala već u njihovom startu osamdesetih godina prošlog stoljeća, a s kojima i sada, jače nego ikad, pune koncertne i festivalske prostore. 

Popis uspješnica koje je ovaj kultni sastav iznjedrio tijekom iznimno plodne karijere podugačak je i uključuje naslove poput “Kreni prema meni”, “Hipnotisana gomila”, “1000 godina”, “Hoću da znam”, “Mesečeva kći”, “Sunca sin” “Dugo te nema”… sve redom garancije dobrog tuluma.

A ovaj garažni spoj punk energije, blueserske duše i najdrskijeg rock’n’roll vokala u regiji uvijek je spreman pokrenuti dobar tulum i nema namjeru tako brzo stati.

Koncert u Exportu 3. ožujka najbolja je prilika da to doživite uživo!

Ulaznice za koncert mogu se naći po pretprodajnoj cijeni od 15 eura u sustavu Entrio te Dallas Music Shopu u Rijeci. Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 17 eura. Vrata se otvaraju u 20:00 sati, a koncert počinje u 22:00 sata.

Žestoka rock’n’roll zabava očekuje nas i 31. ožujka, kada u Export stižu Goran Bare & Majke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari