Uzbudljiva serija o vojnim specijalcima obavještajne službe ‘Brave’ na RTL-u!

Izvrsnu seriju „Brave“, koja ulazi u svijet američkih obavještajaca, od idućeg ponedjeljka, 4. veljače, u 23 sata pratimo na glavnom kanalu RTL-a!

Briljantna serija o vojnim specijalcima obavještajne službe, koji po svijetu spašavaju američke građane najnovijeg je datuma, odnosno iz 2017., kada je prikazana na NBC-ju, a već je sam pilot u Americi pogledalo gotovo 10 milijuna gledatelja.

Posve očekivano, završetkom sezone ta je vojna akcijska drama stvorila mnogo obožavatelja, fasciniranih ratnim misijama elitnog tima tajnih operacija, hrabrih američkih vojnika, koje pratimo prilikom izvršavanja najizazovnijih zadataka iza neprijateljskih linija, ali i kroz njihove osobne borbe i drame kada se suočavaju s raznim privatnim izazovima i odricanjima u najopasnijoj službi na svijetu.

Ovim američkim herojima svaki uspješno ispunjen zadatak najveća je nagrada, u današnjem svijetu nemilosrdnog terorizma, koji svakodnevno uzima živote i ostavlja snažan i neizbrisiv trag i na američkim obavještajcima, bez obzira na iskustvo i profesionalnu obuku.

Patricia Campbell (Anne Heche) zamjenica je direktora specijalne podružnice američke vlade Defence Intelligence Agency (DIA), specijalizirane za spašavanje Amerikanca na najudaljenijim, najnepristupačnijim i najopasnijim mjestima i ratištima u svijetu.

Uz nju su bivši operativac Delta Forcea i direktor komunikacija tima Adam Dalton (Mike Vogel), bivši operativac CIA-e Noah Morgenthau (Tate Ellington), bivši Navy Seal Ezekiel „Preach“ Carter (Demetrius Grosse), bivši Delta Force operativac i liječnik tima Joseph J. „McG“ McGuire, bivša operativka, a sada analitičarka Hannah Rivera (Sofia Pernas), Jasmine „Jaz“ Khan (Natacha Karam), kao snajperist tima, te agent Amir Al-Raisani (Hadi Tabbal), najnoviji član.

Svi su oni krucijalni članovi visokokvalificiranog tima koji se koristi najnovijom obavještajnom tehnologijom za promatranje, otkrivanje, praćenje i privođenje u misijama spašavanja života kolega i nevinih ljudi, kada se suočavaju s najopasnijim zadacima i slučajevima, poput otmice oftalmologa, člana Doktora bez granica na sjeveru Sirije, kojeg su oteli teroristi Al-Nusra Fronta, napada na tajnu C.I.A. kuću u Ukrajini, privođenje pravde krijumčara oružja u Meksiku, ispitivanje američkog izdajice u afganistanskom zatvoru koji se pridružio talibanima, sprječavanje napada na U.N. konferenciju u Nigeriji te kroz mnoge druge misije u kojima se svijet oslanja na njihove rezolutnost, hrabrost i moć rješavanja sitaucija koje bi mogale eskalirati u velike sukobe i katastrofe.

Svakako je najveća zvijezda serije Anne Heche koja je ponijela i glavnu rolu. Popularne glumice sjećamo se iz „Šest dana i sedam noći“ s Harrisonom Fordom, filma koji smo gledali i na RTL-u, zatim „Donnie Brasco“ i „Wag the Dog“ Berryja Levinsona s Robertom De Nirom i Dustinom Hoffmanom.

Još je jedna poznata faca Mike Vogel, kojeg ćemo se sjetiti iz „Cloverfielda“, „The Help“ ili odlične komedije „She’s out of my league“ te Tate Ellington koji se, recimo, pojavljuje u sjajnom „Straight out of Compton“, jednom od najboljih filmova 2015. o hip-hop sceni Los Angelesa, tj. kultnim NWA.

Naravno, i ostatak ekipe spada u vrhunski glumački odabir – Demetrius Grosse („Straight out of Compton“), Hadi Tallab (serija „Blacklist“), Natacha Karam („Homeland“) i drugi, u ovoj odličnoj seriji za obožavatelje drame i akcije, zavjera u današnjem svijetu, u kojem se događa toliko zakulisnih igara koje zauvijek ostanu skrivene od lica javnosti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views