Live 3D koncert grupe Pravila igre u riječkom Cinestaru!

Popularna grupa Pravila igre nastavlja svoju ljubavnu turneju u kinima s pet zvjezdica u “Gradu koji teče”

Mladi glazbenici iz grupe Pravila Igre odabrali su upravo Rijeku, grad bogate kulturne baštine, karnevala, nogometa…za jednu od destinacija na kojoj će, u sklopu turneje po CineStar kinima, 11. veljače predstaviti svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje” – i to Live 3D koncertom!

Upravo je pop-grupa Pravila igre prva u Hrvatskoj koji će izvesti nešto takvo jer se uvijek trude svojoj publici predstaviti nešto novo, drugačije i do sada neviđeno. Riječ je o 3D koncertnom live nastupu i posebnom audio vizualnom doživljaju.

Urban i moderan zvuk, prekrasni ljubavni stihovi s kojima se lako poistovjetiti, šarmantni nastupi i pozitivna energija – dobitna je kombinacija s kojom su dečki odavno osvojili srca obožavateljica!

Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi već duže vrijeme vladaju radijskim eterom.

“Posebno nas veseli što će druga postaja na našoj turneji biti upravo Rijeka jer će to biti prvi puta da solistički nastupamo u Rijeci. Pripremili smo vam nešto do sada neviđeno što jednostavno morate vidjeti. Naši najbolji fanovi na svijetu su zaslužili jedan ovakav koncert. Jako smo uzbuđeni i jedva čekamo 11. veljače”, dodaju momci iz grupe.

Mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske a kako je poznato da je veljača mjesec zaljubljenih, ova turneja je definitivno dobar način za provesti nezaboravnu večer u Rijeci.

A možete se, kako stvari stoje, možda i zaljubiti!

Ulaznice za koncert po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim ili online na linku:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/pravila-igre-rijeka-cinestar-1102393/performance.html

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari