DUHOVITA I DIRLJIVA

Valentinovo u HKD-u uz Romancu o tri ljubavi

Prigodno za Valentinovo, u HKD-u u ponedjeljak 14. siječnja gostuje Romanca o tri ljubavi, duhovita i dirljiva dramska igra u stihovima. Predstava je formom nalik na Shakespearove ili Molierove komade, ali ovaj put uz songove Davora Gopca, i jedan od najljepših i najpoetičnijih hrvatskih komada iz pera Antuna Šoljana koji uvijek iznova oduševljava kazališnu publiku.

Predstava postavlja i daje odgovore na najsloženija pitanja o ljubavi. Kroz priču vas vode četiri središnja lika: Gospa (Helena Minić Matanić), Službenica (riječka Zagrepčanka Marina Kostelac), Vitez (Amar Bukvić) i Kapelan (Pero Juričić), a radnja je smještena u doba križarskih ratova.

Gospodar dvorca zadužio je starog kapelana da mu čuva suprugu i posjed. Jednog dana na vrata zakuca mlad i zgodan vitez…

Predstava  puna humora, ljubavi i strasti u izvedbi sjajne glumačke podjele, pružit će Vam vrhunski kazališni užitak i odgovor na pitanje Pasti i ne pasti, to je pitanje.

VIDEO DANA:

Autorska ekipa
Režija: Marina Kostelac
Glazba: Davor Rocco
Kostimi / rekvizita: Tihana Ostreš
Kostimi / fotografije: Staša Schahman
Make up: Lucija Žulj Juranić
Koreografija / scenski pokret: Deana Gobac
Dizajn plakata: Esad Ribić
Songovi: Davor Gobac

Ulaznice po cijeni od 80 kn moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave. Obavezno je nošenje zaštitne maske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari