VALENTINOVO U RIJECI: Karizmatični Massimo uveličat će blagdan ljubavi u Centru Zamet

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Karizmatični pjevač posebne boje glasa i intonacije, popularni Massimo Savić uveličat će blagdan ljubavi u gradu na Rječini

Glas koji poput Kupidove strijele spaja parove, još će jednom Valentinovo učiniti posebnim danom. „U tvom poljupcu je za mene spas“, „Oba nam srca spaja isti osjećaj“, „Mogu čuti srcem“, „Ljubit ću dok usne mi ne izgore“, samo su neki od stihova kojima je dušu udahnuo Massimo.

Iako njegova slavna pjesma govori o samo jednom danu ljubavi, Massimo će uvijek naglasiti da ljubav treba pokazivati svaki dan.

14. veljače u Centru Zamet u Rijeci jedan od najljepših muških glasova u Hrvatskoj uveličati će najveću proslavu ljubavi. Nebrojeni ljubavni hitovi nizat će se pred riječkom publikom kojoj se popularni pjevač iznimno veseli.

„Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam poljubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je ljubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Centru Zamet. Učinit ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom” – najavljuje Massimo.

Ulaznice pronađite online i na prodajnim mjestima Eventim.hr. U ponudi je i poseban – blagdanski paket – u sklopu kojeg možete kupiti dvije ulaznice za tribine za 150 kuna.

Cijene ulaznica za tribine – slobodno sjedenje iznose  – 100 kuna, VIP parter – 160 kuna, parter – 130 kuna, VIP tribine 200 kuna.

Početak koncerta zakazan je za 20 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari