Made in Rijeka, u Art kinu Croatia uskoro premijera 3. sezone serije “Novine”

U Art-kinu se održava velika premijera prvih dviju epizoda treće i finalne sezone serije “Novine”, domaće uspješnice svjetskih razmjera, snimane u Rijeci u režiji Dalibora Matanića.

Nakon prve sezone u kojoj smo upoznali redakciju Novina i druge sezone u kojoj smo pratili predsjedničke izbore, u trećoj, završnoj sezoni serije “Novine” vidjet ćemo konačni rasplet mreže korupcije, zlouporaba pravosudnog sustava i kriminala koja je zahvatila novinarstvo, politiku, državu, ali i cijelo društvo.

Za razliku od prvih sezona koje su snimane zimi, treća sezona serije “Novine” snimana je u Rijeci tijekom svibnja i lipnja te u Zagrebu tijekom rujna i listopada pa je i slika serije potpuno drugačija. Serija će tako prikazati Rijeku na novi način. Plavo nebo, osunčani grad i toplo more u potpunoj su suprotnosti sa još uzbudljivijom radnjom punoj brutalnih događaja koji će zapečatiti sudbinu naših likova.

Pored stalnih glavnih glumaca kao što su Branka Katić, Dragan Despot, Zdenko Jelčić, Trpimir Jurkić, Aleksandra Cvjetković i ostalih, nove likove glume Daria Lorenci Flatz, Nadia Cvitanović, Krešimir Mikić i mnogi drugi.

I za ovu sezonu odgovorna je ista autorsko-produkcijska ekipa: scenarist Ivica Đikić, redatelj Dalibor Matanić, snimatelj Danko Vučinović i producenti Drugog plana Miodrag Sila i Nebojša Taraba.

Treća sezona serije “Novine” ima deset epizoda, a u Art-kinu će se premijerno prikazati prve dvije. Emitiranje na HRT-u počinje početkom ožujka.

Ulaznice za premijeru, 25. siječnja, u 20 sati dostupne su isključivo na blagajni Art-kina, svakog dana od 16 do 20 i 30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari