UPALITE ZABAVU

Vaši omiljeni likovi i glumci preselili su na novu i atraktivniju PLAY platformu! Kliknite ‘play’ i istražite…

Osim svih novih sadržaja i prednosti koje donosi prelazak na novu platformu, uz PLAY Premium uvijek dobivate više

Serkan i Eda, izazivači kandidata Života na vagi, Zlatni dečko, isklesani sudionici Love Islanda, fatalni Can Yaman, Kockić i prijatelji te mnogi drugi obožavani likovi i glumci preselili su u svoj novi dom – novu PLAY platformu! Naći ćete ih na staroj adresi, ali atraktivnijem izdanju – svi oni rado će vas ugostiti i pokazati svu raskoš novog PLAYA, a na vama je samo da se udobno smjestite i kliknete ‘play’.

Pripremili smo vam puno novosti

Ova promjena donijela je brojne prednosti, a jedna od najvažnijih svakako je mogućnost gledanja na svim pametnim uređajima – televizorima (trenutno nije dostupno na Samsungu i LGu), mobitelima, tabletima i računalima, a tu je i Chromecast putem kojeg možete gledati PLAY na svim podržanim uređajima.

Na najpoznatijoj hrvatskoj streaming platformi nema mjesta dosadi jer među 10.000 sati zabavnog sadržaja svatko može naći nešto za sebe – ne samo za sebe, nego za cijelu svoju obitelj ili prijatelje jer na jednu pretplatu možete dodati pet personaliziranih profila, a tu je i odvojeni dječji profil. Od sada će naši najmlađi gledatelji moći uživati u satima zabave skrojene baš za njih.

Zanimaju li vas i druge novosti?

Ako se i dalje dvoumite je li PLAY idealan za vas, tu su neke od situacija u kojima ste se zasigurno već našli – a mi smo pronašli rješenje za sve njih!

Vlak kasni? Ništa strašno – više se ne morate dosađivati čekajući prijevoz jer određene sadržaje možete downloadati kada imate pristup WiFi-ju te gledati bilo kad i bilo gdje bez interneta.

Vaša omiljena serija ulazi u napetu završnicu, a vi morate na put izvan Hrvatske? Opet nema problema jer PLAY od sada možete gledati u svim zemljama Europske unije.

Nakon napornog dana želite se opustiti uz dobar film, ali vas reklame stalno prekidaju? I za to imamo rješenje – sve sadržaje na PLAY Premium platformi možete gledati bez ijednog oglasa.

Vama se gleda finale rukometnog prvenstva, a točno tada netko od ukućana želi gledati finale Love Islanda? Sve jasno, svi smo bili u takvoj situaciji i zato jednu PLAY pretplatu možete gledati na dva pametna uređaja istovremeno. Unatoč svemu, i dalje ne znate hoće li vas PLAY Premium potpuno oduševiti? I to je u redu jer ga možete isprobati 7 dana besplatno – bez obaveze i uz besplatno otkazivanje jednim klikom. Nismo odgovorili na sva vaša pitanja ili odagnali nedoumice? Javite nam se na rtlplay@rtl.hr s pitanjima i prijedlozima – sve ćemo ih rado razmotriti i odgovoriti vam!

Znate li što je najbolje od svega – što ni to nije sve!

Već znate da je PLAY najbolja adresa za najveću dozu najboljih turskih, regionalnih i reality sadržaja, a ovog prosinca pripremili smo vam još više ekskluzivnih sadržaja! Tijekom prosinca na PLAYU i PLAY Premiumu pronaći ćete najnovije sezone vrućih realitija Otok iskušenja Bivši na plaži: Vrhunac ljubavi. Na PLAYU vas čekaju i omiljene regionalne serije KlanBesaJužni vetar Zlatni dečko.

Možete uživati i u romantičnim i intrigantnim turskim serijama, poput Miriše na ljubavSanajlica ili Gospodin pogrešni, koje će vas sigurno prikovati uz vaše pametne uređaje.

Tu su naravno i neizostavni božićni filmovi koji će uljepšati zimske dane i večeri, ali i brojni drugi filmovi i serije koje ćete otkriti dolaskom na novi PLAY.

NOVI PLAY PREMIUM: Cijena je ista, a mogućnosti brojnije!

Osim svih novih sadržaja i prednosti koje donosi prelazak na novu platformu, uz PLAY Premium uvijek dobivate više. Cijena mjesečne PLAY Premium pretplate iznosi 3,99 eura (30,06 kn), a uz sav ekskluzivni PLAY Premium sadržaj koji već imate na raspolaganju, od 1. prosinca moći ćete gledati i Discovery sadržaje – bez dodatne naknade! Discovery paket sadržaja uključuje gledanje omiljenih Discovery sadržaja na zahtjev, a naknadno će biti moguće i praćenje Discovery kanala uživo.

I to je to! Sad samo kliknite ‘play’ i upalite zabavu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari