7. ZVEČKA DONOSI NIZ NOVOSTI

Večeras spektakularno otvorenje Riječke zvečke na novoj lokaciji, dolaze Goran Bare & Majke

Kvartovski glazbeni događaj koji unazad par godina obilježava ljeto u Rijeci i ove godine nastavlja s bogatim programom tijekom srpnja i kolovoza.

Sedma Zvečka po redu, ove sezone kreće ranije nego inače i donosi niz novosti. Prva i najveća svakako je promjena lokacije odvijanja koncerata, nekadašnji park ispred kafića East River zamijeniti će igralište boćarskog doma Podvežica, nekoć popularni Benčić, u ulici Franje Matkovića 1.

Foto: FB/Vežičke ljetne noći: Riječka zvečka vol. 7

Druga novost tiče se plaćanja 10 kuna za povratnu čašu s logom manifestacije. Dakle, prije nego što naručite piće morati ćete kaucirati čašu za koju kasnije možete zatražiti povrat novca ili je trajno zadržati.

Najvažnije je ipak spektakularno otvorenje uz koncert Gorana Bareta & Majki, 1. srpnja s početkom u 19 sati. Ulaz je kao i prošlih godina besplatan za sve posjetitelje.

Također, već je najavljen i glazbeni program do kraja srpnja, a na Zvečki ćemo moći poslušati Mandrile zajedno s grupom Fanaa, Blagdan bend s Valovima, Mayales, Krešo i Kisele Kiše, One Possible Option i Soulcase.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari