GLAZBENO PUTOVANJE

Putokazi će u parku Mirine ekskluzivno predstaviti album Meandri

U arheološkom parku Mirine, pored Omišlja na otoku Krku, tik do mora u ostacima ranokršćanske bazilike i rimskog grada Fulfinuma, u iznimnoj akustici i ambijentu, u petak, 2. srpnja 2021. u 21 sat, Putokazi ekskluzivno predstavljaju album Meandri uz hit uspješnice karijere.
Ovo 90 minutno glazbeno putovanje Putokaza uključuje i prikazivanje nekih od video zapisa iz omnibus filma Meandri, redateljice Gee Rajić. Glazbeni video omnibus Meandri snimljen je na brojnim lokacijama Kvarnera, na Rječini, u Rijeci i Istri.
Podsjetimo, Putokazi su i u vrijeme najveće tišine stvarali. U veljači su premijerno promovirali omnibus Meandri, nakon čega su u ožujku, na njima jedinstven način, prikazivali omnibus na pročeljima zgrada, u riječkim četvrtima. Mirine su pak prilika da publika doživi predstavljanje hvaljenog albuma “Meandri” uživo.Događaj je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Organizatori su grad  Omišalj i TZ Omišalj uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Stoga je broj mjesta ograničen, a gratis pozivnice mogu se preuzeti u riječkom Dallas Music Shopu i TZ Omišalj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari