VEČERAS: U specijalnom izdanju RTL Direkta Zoran Šprajc vodi emisiju uživo sa zagrebačkog adventa

Informativni magazin „RTL Direkt“ večeras u 22.15 donosi pregled godine uz Zorana Šprajca.

Baš kako su gledatelji i naviknuli od najpopularnijeg TV voditelja u Lijepoj Našoj, Šprajc donosi ponešto drugačiji pregled zbivanja koja su obilježila proteklih 12 mjeseci, a za tu potrebu promijenit će i studio. Naime, u specijalnom izdanju „RTL Direkta“ Zoran Šprajc sa svojim će se gostima javiti uživo sa zagrebačkog adventa – s najljepšom kulisom u metropoli: klizalištem i Umjetničkim paviljonom na Trgu kralja Tomislava.

Nikad uspješniju sportsku godinu sa Šprajcom će komentirati proslavljeni treneri – brončani Miroslav Ćiro Blažević i srebrni Zlatko Dalić, dok će politička zbivanja komentirati Krešimir Macan i Božo Skoko.

Između ostalog, specijalni Direkt bavit će se i temom sve pustijih slavonskih sela, komentirat će se zašto je stranka Milana Bandića zapravo Real Madrid našeg Sabora, a RTL-ovi će novinari donijeti i priču o tome kako bi mogla izgledati 2019. naših snova.

Sve to odvijat će se uz glazbenu pratnju najvećeg hrvatskog uličnog orkestra, JeboTona, a i ovu specijalnu emisiju Direkta uređuje Mojmira Pastorčić.

Specijal „RTL Direkt“ ne propustite večeras u 22:15 na RTL-u!
RTL.HR

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views