FINALE “ZVIJEZDA: U petak od 20 sati kreće rasplet uzbudljivog talent-showa!

Veliko finale ovogodišnje sezone najzabavnijeg RTL-ova glazbenog showa je pred vratima, a tko će se od petero finalista okititi titulom nove zvijezde, ne propustite doznati u petak u 20 sati na RTL-u!

Iza Nine Badrić, Jacquesa Houdeka i Petra Graše uspješna je glazbena godina. Osim što su svojim urnebesnim šalama oduševljavali gledatelje, a konstruktivnim kritikama savjetovali kandidate u ‘Zvijezdama’, njihove singlovi bili su na vrhu svih top-lista.

Grašo i Nina najslušaniji

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Hrvatske diskografske udruge, kojom se svake godine nagrađuju najslušaniji glazbenici domaćih radijskih etera, najviše razloga za slavlje imao je Petar Grašo s hitom ‘Ako te pitaju’ koji je slavio u čak tri kategorije, a osim njega, najslušaniji ženski vokal bila je upravo Nina Badrić.

Jacques otkrio najdraži trenutak sa snimanja

Uspješna godina je i iza Gospodina Glasa, našeg Jacquesa Houdeka. Nakon što je nedavno najavio kako marljivo radi na svom novom albumu koji možemo očekivati sljedeće godine, u prošlotjednom je izdanju TOP.hr-a premijerno predstavio svoj novi singl prigodnog naziva ‘Zvijezdo moga neba’, a nije propustio priliku voditeljici Mirni Savić ispričati koji će mu trenuci sa snimanja ‘Zvijezda’ najviše ostati u sjećanju.

”Prije svega, predivno mi je družiti se s mojim kolegama. Mi smo jedna tako dobra ekipa! Kad snimanje završi, mi smo opet skupa… To mi je najugodniji trenutak, što smo svoji, opušteni, prijateljski i otvoreni”, komentirao je Jacques dobru atmosferu koja je vladala među članovima žirija.

U petak je na rasporedu  veliko finale ‘Zvijezda’, a koliko su vrhunske vokalne izvedbe kandidata i koliko su težak zadatak ove godine imali članovi žirija, potvrđuje i Jacques: ”Kandidati su nas toliko izuli iz cipela da će publika uistinu vidjeti kolike su nam glavobolje zadali svojom kvalitetom. Nismo znali što odlučiti! Bit će jako, jako napeto!”

Koga će žiri ‘posuti zvjezdanom prašinom’ i tko će od petero finalista  postati nova pjevačka zvijezda, gledatelji će saznati u petak od 20 sati, u finalnoj emisiji glazbenog showa ‘Zvijezde’, samo na RTL-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari