VEČERNJAKOVA RUŽA: Ivan Dorian Molnar „novo lice godine“, nagradu posvetio Koradu Vujnoviću

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu sinoć je u sedam kategorija dodijeljena prestižna nagrada Večernjakova ruža

Nagrade su dodijeljene u sedam kategorija a program su vodili Duško Ćurlić i Ivan Vukušić. Večer glamura svojim glazbenim nastupima upotpunila su najpoznatija glazbena imena poput Josipe Lisac, Franke Batelić, TBF-a, Let-a 3, El Comba, Chui i Detoura.

Za novo lice godine izabran je Ivan Dorijan Molnar koji se zahvalio posebno jednom čovjeku: „Hvala svima koji su glasali, HRT-u i svim redakcijama u kojima sam radio. Ovo posvećujem osobi koja me susrela na Kantridi i pitao me da li želim ovo raditi. A to je Korado Vojnović“, kazao je Molnar.

Zoran Šprajc je izabran za TV osobu godine (OVDJE), Zdenka Kovačićek je glazbenica godine, Ružu za radijsku osobu godine dobio je Mladen Kušec, nagrađen je i Dnevnik Nove TV, Goran Bogdan osvojio je Ružu za glumačko ostvarenje godine a radijski voditelj Slaven Balen za radijsku emisiju godine.

Nominirani u sedam kategorija bili su:

U kategoriji TV osoba godina: Rene Bitorajac i Igor Mešin, Danka Derifaj, Zoran Šprajc, Mislav Togonal i Daniela Trbović.
U kategoriji radijska osoba godine: Nives Ivanišević i Marko Bratoš, Dubravka Družinec, Ricijaš, Ljudevit Grgurić Grga, Mladen Kušec i Siniša Švec.
U kategoriji glumačko ostvarenje godine: Dejan Aćimović, Goran Bogdan, Vinko Kraljević, Ksenija Marinković i Ksenija Pajić.
U kategoriji glazbenik godine: Mia Dimšić, Petar Grašo, Zdenka Kovačiček, Mayales i Tram 11.
U kategoriji TV emisija godine: A-strana, Dnevnik Nove TV, Hrvatski velikani, Potraga i Stambeno pitanje.
U kategoriji radijska emisija godine: Andromeda, AT klub, Glazbena kancelarija Čede Prodanovića, Izgubljena generacija i Rock Antologija.
U kategoriji novo lice godine: Dora Arar, Ivan Dorian Molnar, NipplePeople, Mia Petričević te Lucija Kajić i Filip Vidović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari