VELVET FESTIVAL: Ovu srijedu na Kampusu zagrijavanje za Festival uz Radio Rožu i Stephany Stefan

Idi na originalni članak

Velvet Festival i Radio Roža ovaj tjedan nam donose popodne ispunjenom glazbom, dobrim vibracijama i vitaminom D, kao i pozadinsku glazbenu kulisu svim studentima koji će se taj dan zateći na Kampusu.

Oglas

Zagrijavanje će se održati u dvorištu ispred Filozofskog fakulteta i Akademije primijenjenih umjetnosti. Nastup će se održati 5. lipnja s početkom u 13 sati.

Povodom zagrijavanja za četvrto izdanje Velvet Festivala, nastupit će nekoliko izvođača u nešto nekonvencionalnijem izdanju.

Riječka multidisciplinarna umjetnica Stephany Stefan će po prvi put imati live dj set glazbe koja ju je inspirirala za vrijeme stvaranja njezinog debitantskog albuma, a zatim će joj se pridružiti ekipa s Radio Rože i drugi gosti iznenađenja.

Radio Roža je riječki community internet radio nastao iz želje i potrebe za praćenjem nezavisne kulturne scene i raznih kulturnih aktera u Rijeci, promocijom najrazličitijih (underground) žanrova te ljubavi prema gramofonskim pločama. Radio je dom dobio u Omladinskom kulturnom centru Palach gdje su početkom godine njegovi osnivači i suradnici započeli s uređenjem i opremanjem prostora koji će služiti kao radio zajednice, promovirajući razne bendove, izvođače, selektore i druge umjetnike koji djeluju ili gostuju u Rijeci.

Velvet Festival je proslava suvremenog zvuka i kulture koja se održava u živopisnom mediteranskom mjestu Punat na otoku Krku. Festival je u posljednja tri izdanja dokazao da je jedan od najljepših i najkvalitetnijih malih festivala u Hrvatskoj – programski šaren, smješten u intimnoj atmosferi prirode, na svega nekoliko koraka od mora, s elokventnim glazbenim programom, koncept Velveta je jednostavan, ali i jedinstven.

Prvi je alternativni festival hrvatske produkcije koji jednako zastupa instrumentalnu i elektronsku scenu različitih žanrova, što se lijepo može vidjeti ako bacimo oko na nabrojene izvođače: The Mauskovic Dance Band, Svemirko, BEA1991, YGT, BIKINI, DJ Brka, Pepi Jogarde, Softskinson, Asimin Asanof, Porto Morto, Levanael, Pseća plaža, Captain Starlight i drugi.

Na dvije pozornice, uz privatnu plažu, Velvet Festival je smješten na samom moru, a za neposredan doticaj s morskom pjenom organiziran je i svakodnevni boat party.

Ulaznice: Festivalske ulaznice dostupne su online putem sustava Entrio i na svim Entrio prodajnim mjestima: Dallas Music Shop, Dirty Old Shop u Zagrebu. Cijena festivalske ulaznice do 5. srpnja iznosi 119 kuna, dok cijena raste na 150 kuna na ulazu.

Exit mobile version