Četiri tenora uskoro pred Riječanima u Noći riječkih trgova. Ne propustite pjev “hrvatskih slavuja”!

Đani Stipaničev, Filip Hozjak, Marko Pecotić Peco i Vladimir Garić 5. srpnja ove godine nastupit će na Trgu Riječke rezolucije s početkom u 21 sat.

Otkako su se 2017. godine prvi put zajedno pojavili na pozornici, “Četiri tenora” postali su jedni od najtraženijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni. Ovi dalmatinski slavuji oduševljavaju svojim izvedbama talijanskih kancona, domaćih standarda i opernih arija.

Đani Stipaničev nadaleko je poznat po svojim bogatim vokalnim sposobnostima i glumačkom talentu u kombinaciji s neodoljivim mediteranskim šarmom i smislom za humor.

Vladimir Garić tenor je splitske klape ‘Cambi’ i član Opere splitskog kazališta.

Filip Hozjak, međimurski slavuj, lirski tenor iz Preloga, inače član Zbora HNK-a u Osijeku, pridružio se 4tenora prošle jeseni.

Marko Pecotić Peco, dugogodišnji je član klape “Iskon”, a kao solist publici je najpoznatiji po pjesmi “Samo ljubav ostaje” za uvodnu špicu popularne serije “Larin izbor”.

Izvedbama arije ‘Nessun Dorma’, Oliverove ‘Cesarice’ i Cocine ‘Vilo moja’ te čuvenih ‘Funiculi Funicula’, ‘Chitarre Romane’, ‘Grande Amore’, ‘Canzone per te’, Četiri tenora već su oduševljavali publiku diljem Hrvatske.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 120 kuna za parter te 140 kuna za VIP parter u Dallas music shopu te putem Ticketshopa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari