IGRA ROCK’N’ROLL…Električni orgazam ovog petka nastupa u Rijeci!

Foto: Goranka Matić

Kultni beogradski rockeri “Električni orgazam” vraćaju se 12. travnja 2019. u riječki Pogon kulture

Njihov najnoviji album “Gde smo sad?” iz 2018.-e godine kritika je proglasila njihovim najboljim albumom u proteklih 30 godina rada benda.

Hitove s nove ploče Gile i ekipa odsvirat će zajedno sa svojim bezvremenskim uspješnicama poput “Da si tako jaka”, “Igra rokenrol cela Jugoslavija”, “Bejbe ti nisi tu”, “Zlatni papagaj” i mnoštvom drugih.

U skoro četiri desetljeća postojanja, Električni Orgazam je postao i opstao na sceni kao jedan od najvažnijih rock bendova u regiji, uživa kultni status već od izlaska debitantskog albuma iz 1981. godine na kojem su bile pjesme poput “Nebo”, “Konobar” i “Krokodili dolaze”.

Sa “Gde smo sad?” Orgazam se vratio na početak, na te inicijalne kreativne iskre, eksperimentaciju i iskreno pankersko zanemarivanje okova bilo kakvog žanra, na stav kojim su i započeli cijelu stvar davne 1980.-e.

Ulaznice u pretprodaji po 70 kuna mogu se nabaviti na šanku The Beertije na Trsatu, u Dallas music shopu te online na www.entrio.hr.

Koncert počinje u 21 sat, a ulaz na dan koncerta će iznositi 90 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari