TRAVANJ U ART KINU: Bogat program donosi “Razjarenog bika”, “Kosu” te novi domaći film “Ljetnikovac”

Art kino Croatia svaki mjesec svoje posjetitelje pozitivno iznenađuje sa svojim filmskim programom, a ni aktualni mjesec nije iznimka.

Za vas smo odabrali najzanimljivije iz mjeseca pred nama…

PROGRAM GRAD I GRAĐANI – Filmski program donosi četiri nagrađivana animirana filma “Rabbitland” i “Neputovanja” Ane Nedeljković i Nikole Majdak mlađeg, Muzički dnevnici 5 i Muzičke traume Miloša Tomića te dokumentarni film “Druga strana svega” Mile Turajlić. Programu će u Art-kinu prisustvovati Vesna Danilović i Gordana Dobrić, kustosice i autorice koncepcije projekta te redateljice Mila Turajlić i Ana Nedeljković, s kojima će se održati kratki razgovor nakon filmskog programa.

FILM “LJETNIKOVAC” – Premijera novog filma redatelja Damira Čučića “Ljetnikovac” održat će se u četvrtak, 11. travnja u 20 sati. Premijeri će, uz redatelja prisustvovati i glavni protagonist Vojin Perić te producentica Zdenka Gold. Ulaz je slobodan za članove Filmskog kluba.

WOW, WOW I READY-MADE– U utorak, 16. travnja u 19 sati u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti u Art-kinu će se održati filmski program uz izložbu ‘nikada do sada viđen rad’ Gorana Trbuljaka, a u sklopu programa će se prikazati Trbuljakovi filmovi “L.E.F.” i “3+3=7” te “Izgubljeni slučaj” Ante Babaje u kojem je Trbuljak bio direktor fotografije.

SCORSESEOVE SRIJEDE – Program filmova Martina Scorsesea nastavlja se i u travnju, a Filmski klub ostvaruje popust pri kupnji ulaznice. Očekuju nas redom: “Doba nevinosti”, “Pokojni”, “Ulice zla” i “Razjareni bik”.

FILM “KOSA” – Moja filmska priča: Filmski klub 54+ u četvrtak, 25. travnja donosi antiratni hit “Kosa” Miloša Formana. Ulaz je slobodan za članove FK 54.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari