NOVI SINGL

Mlada riječka pjevačica Medea ima novu ljubavnu pjesmu koju morate poslušati!

Medea, vrhunska mlada pjevačica iz Rijeke, predstavlja Vam svoj novi singl „Zamijenimo strane“. Velika promjena u zvuku i glazbenom izričaju rezultat je suradnje sa dokazano uspješnim autorsko-producentskim timom Hit Factory.

Medeina impresivna vokalna interpretacija u kombinaciji sa produkcijom na svjetskoj razini pjesmu „Zamijenimo strane“ izdvaja daleko iznad hrvatskog prosjeka. Njezin školovani glas sa lakoćom izvodi najzahtjevnije vokalne figure te pokazuje svu raskoš njezinog glazbenog talenta. Kod Medee se sa pravom može reći „dobar glas daleko se čuje“.

Ovu radiofoničnu pjesmu potpisuje autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Ivan i Miroslav Zečić). To je još jedna njihova pjesma sa ogromnim potencijalom da postane hit koji će Medei osigurati mjesto u vrhu glazbene scene. Za moderan aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju na svjetskom nivou zaslužan je Ivan Zečić. Svaka Ivanova pjesma zvuči bolje od prethodne, što je odlika samo najvećih profesionalaca.

Medea je u javnosti postala poznata nakon nastupa na RTL-ovom talent showu „Zvjezdice“ u kojem je zapaženim nastupima oduševila žiri i publiku. Nakon toga je snimila uspješan duet sa Damirom Kedžom, „Ne mogu iz dana u noć“. Medein gust dnevni raspored, uz istovremeno pohađanje srednje i glazbene škole te vježbanje pjevanja i klavira, nisu joj dozvoljavali da se glazbi posveti onoliko koliko bi to htjela. Nakon nedavnog završetka srednje škole Medea se odlučila glazbi posvetiti puno ozbiljnije, a pjesmu „Zamijenimo strane“ odabrala je upravo za novi uzlet njezine pjevačke karijere.

Oduševljena sam svojom novom pjesmom i nadam se da će to prepoznati i publika. Na prvo slušanje demo verzije, koja je pisana samo za mene, osjetila sam da imam pravu pjesmu. Ivan je savršeno pogodio moj senzibilitet i dao mi pjesmu na koju sam stvarno ponosna. Jedva čekam da pjesma „Zamijenimo strane“ ugleda svjetlo dana da čujemo prve komentare slušatelja i povratne informacije sa radijskih postaja. Vjerujem da će ova pjesma u najmanju ruku ponoviti uspjeh mog dueta sa Kedžom, a možda dogura i puno, puno dalje.

Sada kada sam maturirala, dobila sam puno slobodnog vremena tako da sam se odlučila glazbi posvetiti ozbiljnije. I dalje pohađam srednju glazbenu školu i paralelno se pripremam za upis na glazbenu akademiju. Kako sam navikla raditi na više frontova, glazbena karijera mi uopće neće biti opterećenje. Kada se sve dobro organizira, sve se stigne.

Vjerujem da je ova pjesma samo početak jedne duge i uspješne suradnje sa mojim autorima Hit Factory i Ivanom kao producentom. Jako je važno da se autor i producent posvete izvođaču i da znaju na pravi način iz izvođača izvući ono najbolje i istaknuti sve njegove dobre strane. Upravo to sam kod njih prepoznala i to je ono što mi se najviše sviđa.“ – rekla nam je Medea.

Pjesma „Zamijenimo strane“ govori o odnosu dvoje ljudi – dvije strane, koji ne mora nužno biti ljubavni odnos i u kojemu se svatko može prepoznati. Često smo žrtve nesporazuma i razilaženja u mišljenjima, a ponekad i problema u komunikaciji koji nas znaju dovesti do nepotrebnih sukoba. Kada stvari gledamo samo iz svoga ugla često mislimo da smo u pravu, iako to možda baš i nije tako. Da bismo bolje razumjeli drugu stranu, stvari je potrebno sagledati tuđim očima. Tek tada možemo donijeti objektivan i ispravan sud.

Često u ljubavi dolazi do nesuglasica zbog neuvažavanja druge strane i tvrdoglavog ustrajanja u svom stavu za koji mislimo da je ispravan. Upravo zato Medea šalje poruku da zamijenimo strane i pobjedimo strah kako bismo pronašli put za spas ljubavne veze. Nekada je za to potrebno shvatiti i prihvatiti tuđe mane kako bismo u potpunosti razumjeli drugu stranu.

Sve informacije o Medei i njenim pjesmama pratite na društvenim mrežama:

Pjesma je nakon samo tjedan dana emitiranja u radijskom eteru ušla na službenu nacionalnu top listu HR TOP 40 i zasjela na 24.mjesto.

Odlično prihvaćena od strane glazbenih urednika, pjesma bilježi sve veći broj emitiranja na mnogim hrvatskim radio postajama te se shodno tome očekuje i jako dobar plasman na top ljestvicama.

Pjesma je prije nekoliko dana dobila i vrlo zanimljiv, odlično osmišljen video spot za koji je zaslužan dobro poznat, vrhunski tim MedVid produkcije iz Pule.

Spot se može pogledati na YouTubeu u izdanju Medeine diskografska kuća Croatia Records.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari