NA KAUČU by Vedrana Lisica

NA KAUČU: U goste Vedrani stiže Dalibor Čandrlić, gradonačelnik Kraljevice

Popularni podcast NA KAUČU by Vedrana Lisica u idućoj epizodi na ljubičasti kauč smješta Dalibora Čandrlića

Većini će ime biti poznato jer je riječ o aktualnom gradonačelniku Kraljevice, međutim ne znaju svi da je Dalibor zapravo bio pravi košarkaški talent, a kasnije dugo godina pomorac te menadžer.

Čandrlić tvrdi da se unatoč funkciji ne smatra političarem i kaže kako ga je upravo košarka najviše oblikovala kao osobu.

Kako je bilo igrati košarku i biti talent u vrijeme jednog Dražena Petrovića? Kako su izgledale utakmice sa i protiv Tonija Kukoča, Dina Rađe, Aramisa Naglića, Gordana Giričeka i kako je to izgledalo na parketu protiv NBA ekipa?

Zašto je od košarke u konačnici odustao i odlučio se za “kruh sa 7 kora”? Koje je bilo najdulje putovanje za vrijeme njegovih pomorskih dana te kakve je sve avanture na brodu doživljavao?

Pričat će se o još puno različitih osobnih i javnih tema pa pogledajte cijelu epizodu u utorak, 23.3.2021. u 19 sati na YouTube kanalu NA KAUČU by Vedrana Lisica.

Dotle, možete pogledati najavni trailer za epizodu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari