Najmračniji festival ovog vikenda u riječkoj Harteri, donosimo listu bendova

Foto: FB Dark Circle Fest

Ovog vikenda počinje šesti, ujedno i posljednji Dark Circle Fest, riječki festival posvećen žestokoj glazbi koji je u proteklih pet izdanja pred publiku doveo brojna poznata svjetska i domaća imena tog glazbenog žanra.

Zadnji Dark “O” će na svoju mračnu binu ponovo ugostiti lokalne bendove, ali i goste iz drugih država i gradova da po posljednji put zagrme Rijekom.

U petak 14. lipnja i u subotu 15. lipnja na glavnoj pozornici, poznatijoj kao Dark Stage, posjetitelji će uživati u nastupima bendova:

PETAK: 

Kryn, Voloh, Speedclaw, PHC, Uma Thurman, Their, Porko Dio

SUBOTA:

Nanowar of Steel, Stimulans, Upset, Sweet Thunder, Epicentar, Miscreation, Krematorium

U sklopu festivala održati će se i popularni  “Glam after party” na terasi Hartere.

Festival i ove godine ima svoju akciju doniranja pod imenom “Metalci za Azil”. Tokom trajanja festivala na ulazu će biti  dostupne donacijske kutije u kojima će se prikupljati sredstva za sklonište za nezbrinute životinje Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”.

Ulaznice su u prodaji na ulazu festivala po cijeni od 80 kuna za jednodnevnu te 130 kuna za festivalsku ulaznicu.

Ulaz se otvara oba dana u 17 sati.

Pozivaju se svi ljubitelji žestoke glazbe i dobre zabave da dođu u riječku Harteru i velikim slavljem isprate najmračniji festival.

Pratite novosti o festivalu na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari