OD DANAS U RIJECI! U kinima najčarobniji film 2018. – ‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldovi zločini’

Stigla je druga avantura ‘Čudesnih zvijeri’ spisateljice J.K. Rowling

Na velika platna stigao je najčarobniji film godine ‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldovi zločini’ nastao prema romanu stvoriteljice megapopularnog Harryja Pottera, J.K. Rowling.

https://www.instagram.com/p/BqIrNcqA4ZF/?utm_source=ig_embed

‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldovi zločini’ nastavak je priče ‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’ i druga je od pet avantura franšize ‘Čudesne zvijeri’ maštovite spisateljice.

https://www.instagram.com/p/BqFkYYMAcze/?utm_source=ig_embed

Na kraju prvog filma, moćni crni mag Gellert Grindelwald (Johnny Depp) bio je zarobljen od MACUSA (Magični kongres Sjedinjenih Američkih Država) uz pomoć Newta Scamandera (Eddie Redmayne). No, Grindelwald je pobjegao iz pritvora i započeo s okupljanjem sljedbenika kako bi ostvario svoj dugogodišnji plan: podići čarobnjake da vladaju svim ne-magičnim bićima.

https://www.instagram.com/p/Bp2nChOAYFn/?utm_source=ig_embed

Radnja filma prati magizoologa Newta Scamandera (Eddie Redmayne) i njegove prijatelje koji će Albusu Dumbledoreu (Jude Law) pomoći uhvatiti zlokobnog Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). Nakon New Yorka u prvome dijelu, u ovome je radnja smještena u Parizu i Rowling otkriva nove kutke veličanstvenog čarobnjačkog svijeta.

Nevjerojatnu glumačku postavu u ‘Grindelwaldovim zločinima’ čine Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law i Johnny Depp.

Pogledajte finalni trailer za film ‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldovi zločini’ koji se od večeras prikazuje u našim kinima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari