PANONSKI MORNAR PONOVNO U OPATIJI: Đorđe Balašević 11. kolovoza nastupa na Ljetnoj pozornici

Poslije pet godina, legendarni srbijanski kantautor Đorđe Balašević 11. kolovoza 2017. se vraća na Ljetnu pozornicu u sklopu Festivala Opatija, koja ove koncerte pamti kao jedne od najosebujnijih ljetnih večeri.

Pod vedrim nebom Kvarnera, Balašević će sa svojim maestralnim pratećim orkestrom, Mangupima publiku provesti kroz trsku i šaš, snijeg koji miriše na jorgovan i hodnik studenjaka, dok šumi Mura, a mjesec prosipa “bokal fosfora…”.

https://www.youtube.com/watch?v=ZF6yuaL3QS0

Balaševićeve pjesničke slike pratit će jedinstvena scenografija pripremljena posebno za magičan prostor opatijske ljetne pozornice.

Početak koncerta zakazan je za 21 sat. Cijena ulaznice stoji oko 170 kuna. Prodajna mjesta na kojima možete kupiti ulaznice: u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u uredu na adresi M. Tita 101 (Utorak – nedjelja, 9:00 – 11:00 i 17:00 – 20:00; ponedjeljkom zatvoreno); u Rijeci u Dallas Music Shopu (Splitska 2A) te online na www.ticketshop.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari