"PRIČA O RADOSTI"

Pogledajte prekrasnu božićnu video čestitku Adventa na Gradini i skupine Ri DANCE!

Screenshot video

Uoči Božića kakvog ne pamtimo i Adventa na Gradini kakvom se nitko nije nadao, nastala je ideja o odašiljanju najljepših blagdanskih želja s vrha grada

Na inicijativu plesne udruge Ri DANCE, na Trsatskoj gradini ispričana je priča o radosti, veselju i slavlju Božića koja nas prisjeća da se čarolija blagdana krije u nama samima. Tisuće lampica koje svijetle na Gradini i ove su godine mamile uzdahe i budile čežnju za nekim prošlim vremenima, ulijevajući nadu u bolju i vedriju budućnost. Ali, ono najvažnije, podsjetile su nas da je jedino svjetlo koje je bitno – ono koje svijetli u nama!

“Postanimo živa riječ božićne čestitke i smijeh za prepunim blagdanskim stolom. Širimo radost kao vrh božićne jelke i glazba koja dopire iz gramofona, pa si ugrijmo srca kao tisuće božićnih lampica i vatra iz kamina u dnevnoj sobi. Svima nam je ove godine potrebno malo čarolije. Zato, prepustimo se. Čarolija koju željno iščekujemo krije se u nama samima.”

Za snimanje i montažu zaslužan je Christian Brozović, a za koncept članice plesne skupine Ri DANCE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari