Projekcija novog filma Quentina Tarantina sutra na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Foto: Festival Opatija

Novi film Quentina Tarantina s Leonardom DiCaprio, Bradom Pittom, Margot Robbie, Kurtom Russellom i Al Pacino već dugo intrigira javnost i obožavatelje njegovog filmskog stvaralaštva.

“Bilo jednom…u Hollywoodu” priča je o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Angelesu 1969. na vrhuncu hippie Hollywooda.

Glavni likovi u filmu Rick Dalton, bivša zvijezda jedne western TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth u vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu – Sharon Tate…

Cijena ulaznice iznosi 25 kuna, a možete ih kupiti u Opatiji, u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb), radnim danom od 8 do 16 sati, u riječkom Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom, u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Projekcija je zakazana za 16. kolovoza u 21 sat, a blagajna na ulazu u Malu ljetnu pozornicu otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari