Španjolski tradicionalni plesovi u ponedjeljak na opatijskoj Ljetnoj pozornici

U predstavi ‘Korijeni’  španjolski plesni ansambl „Nuevo Amanecer Ángel Martinez“ prikazat će razvoj tradicionalnog plesa u Španjolskoj (flamenco, bolero…)

U ponedjeljak 24. srpnja s početkom u 21.30 sati na Ljetnoj pozornici u Opatiji bit će izveden plesni spektakl „Korijeni“ u izvedbi španjolskog plesnog ansambla „Nuevo Amanecer Ángel Martinez“.

Plesni ansambl ‘Nuevo Amanecer Ángel Martínez’ iz Fuensalida (Toledo) predstavljao je Španjolsku 2016. godine na najvećem europskom plesnom festivalu – Međunarodnom plesnom festivalu u Pragu ‘Prague Folklore Days’ gdje je dobio priznanje kao najbolji ansambl među više od 75 sudionika iz 60 zemalja iz cijelog svijeta.

U predstavi ‘Korijeni’ koju će izvesti za opatijsku publiku prikazat će razvoj plesa u Španjolskoj (flamenco, bolero…), od samih početaka glazbenih kafića (cafés cantantes), dvorskih plesova, razvoja najčišćeg regionalnog folklora, narodnih plesova, pa sve do današnjih dana.

Ulaznice po cijeni od 100,00 kn možete kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u uredu na adresi M. Tita 101 (utorak – nedjelja, 9:00 – 11:00 i 17:00 – 20:00; ponedjeljkom zatvoreno), u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajne na Ljetnoj pozornici bit će otvorene od 20.30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari