"TIK TOK" U FINALU EUROSONGA

SRAMOTNO – ALBINA BEZ FINALA EUROSONGA! Zar ovaj nastup nije zaslužio finale?!

Naša Albina nastupila je u prvoj polufinalnoj večeri 10. po redu i u seksi kostimu izborila gromoglasan pljesak publike u Rotterdamu. Svejedno, nije bilo dovoljno…

Kakva šteta! A kladionice su nam bile naklonjene…

HRT i ove godine tradicionalno prenosi sve tri večeri najvećega svjetskog televizijskoga glazbenog natjecanja – natjecanja za pjesmu Eurovizije!

Nakon otkazanog Eurosonga 2020., zbog pandemijskih okolnosti, nizozemski organizatori odlučili su potvrditi Rotterdam kao domaćina ovogodišnjeg Eurosonga, na pozornici i u dvorani koja je bila predviđena i prethodne godine.

Naša Albina nastupila je u prvoj polufinalnoj večeri 10. po redu s pjesmom “Tick-Tock” i u seksi kostimu izborila gromoglasan pljesak publike u Rotterdamu! Svejedno, nije bilo dovoljno… Kakva šteta! A kladionice su nam bile naklonjene…

Albina i plesači svojim su dinamičnim nastupom digli publiku na noge, no u nekoliko se navrata čulo da pjevačica ima tremu, što ne čudi s obzirom na to da Eurosong gledaju stotine milijuna ljudi diljem svijeta.

Koreografiju je izvela u atraktivnom kostimu našeg poznatog dizajnera Juraja Zigmana, podsjeća Net.hr.

Najveće razočaranje je što je u finale prošla, naprimjer, grčka pjevačica Elena koja u Rotterdamu predstavlja Cipar s pjesmom koja je već tjednima predmet rasprava. Naime, “El Diablo” neodoljivo podsjeća na hit Rite Ore “Anywhere” kao i na neke pjesme Lady GaGe.

Na ovogodišnjem Eurosongu sudjeluje 39 zemalja, a u večerašnjoj polufinalnoj večeri nastupile su sljedeće zemlje, i to ovim redom:

Litva / The Roop – Discoteque
Slovenija / Ana Soklič – Amen
Rusija / Manizha – Russian Woman
Švedska / Tusse – Voices
Australija / Montaigne – Technicolour
Sjeverna Makedonija / Vasil – Here I Stand
Irska / Lesley Roy – Maps
Cipar / Elena Tsagrinou – El Diablo
Norveška / TIX – Fallen Angel
Hrvatska / Albina – Tick-Tock
Belgija / Hooverphonic – The Wrong Place
Izrael / Eden Alene – Set Me Free
Rumunjska / ROXEN – Amnesia
Azerbajdžan / Efendi – Mata Hari
Ukrajina / Go_A – Shum
Malta / Destiny – Je Me Casse

U finale su prošle pjesme predstavnice ovih 10 zemalja: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska i Belgija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari