VALENTINOVO U RIJECI: Prljavo Kazalište u Dvorani mladosti za najromantičnije Valentinovo!

Koncert će se održati 14. veljače 2019. s početkom u 20:30 sati. Ulaznice po cijeni od 70 kuna (do 31. prosinca!) možete nabaviti u Dallas Music shopu ili online putem Ticketshopa

“Tu noć kad si se udavala”, “Moj bijeli labude”, “Vlakovi”, “Iz nekih starih razloga”, “Svaki put kad odlaziš”, “Ma kog’ me Boga za tebe pitaju”… samo su neke od brojnih kultnih ljubavnih pjesama Jasenka Houre i ekipe koje su snimili i popularizirali tijekom sada već 40-godišnje karijere!

Nemoguće je ostati imun na provalu emocija kada se čuje neka od ovih pjesama, a posebno ih rado slušaju zaljubljeni! Tisuće i tisuća ljubavnih priča ili su započele ili su “začinjene” uz glazbu Prljavaca… stoga je odlazak na njihov koncert na samo Valentinovo zapravo najbolji način da proslavite dragi nam “praznik zaljubljenih”!

Prljavo kazalište, jedan od najdugovječnijih bendova na hrvatskoj glazbenoj sceni, već više mjeseci obilježava 40. obljetnicu od osnutka a dio koncertne turneje bit će i njihov nastup u Dvorani mladosti na Trsatu na samo Valentinovo, 14. veljače, s početkom u 20.30 sati.

Ulaznice za taj koncertni spektakl možete kupiti po promotivnoj cijeni od 70 kuna do 31. prosinca u Dallas Music shopu ili online putem Ticketshopa. Nakon tog datuma cijena ulaznice iznosit će 80 kuna (od 1. siječnja do 10. veljače) te 100 kuna (od 11. veljače do dana koncerta).

Podsjetimo, s proslavom velikog jubileja – 40 godina na glazbenoj sceni – Prljavci su započeli još u veljači, nizom koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a nastavili su rasprodanom turnejom u Australiji, pa potom australskom i američko-kanadskom turnejom i mega koncertom u Zagrebu te u kolovozu u Opatiji.

Praćeni oduševljenjem fanova svih generacija, dečki iz Dubrave, od prvog su koncerta na ovoj turneji potvrdili da su uistinu već puna četiri desetljeća vrhunski u live nastupima, a na redu je i Rijeka na samo Valentinovo gdje će pored niske nezaboravnih ljubavnih hitova zasvirati i druge uspješnice iz svojeg 40 godina dugog i uspješnog glazbenog opusa.

Pjesme „Radio Dubrava“, „Ako tražiš nekoga“, „Tu noć kad si se udavala“, „Lupi petama“, „Devedeseta“, „Ruža Hrvatska (Mojoj majci)“, „Marina“, „Zaustavite zemlju“, samo su neki od hitova koje će publici u Rijeci zasvirati Prljavci a neće izostati ni kultne pjesme poput „Sve je lako kad si mlad”, „Sretno dijete“, „Crno bijeli svijet“, „Mi plešemo“ i mnoge druge.

Stoga, nema boljeg plana no proslaviti Valentinovo na koncertu Prljavog kazališta!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari