Zbog velikog interesa Riječanki hit-komedija “Dame biraju” izvodit će se dvaput!

Riječ je o hit- komediji sarajevskog Altteatra koja privlači veliku pažnju svugdje gdje se pojavi

Nakon termina u ponedjeljak 19. studenog u 20 sati u HKD na Sušaku, zbog velikog interesa publike za predstavu komedija “Dame biraju” dobila je još jedan riječki termin – utorak 20. studenog u 20 sati na istome mjestu!

Ulaznice za prvu predstavu su rasprodane, a ulaznice za drugu predstavu već su u prodaji.

Podsjetimo, urnebesna predstava: Dame biraju – Altteatra Sarajevo jedna je od najgledanijih komedija svih vremena koja je zapalila kazališne dvorane – gdje god je igrala, oduševljenje publike nije izostalo!

Predstava govori o nezaposlenim mladićima pritisnutim besposlicom, a samim time i besparicom, koji rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći kao striperi u noćnom klubu. (OVDJE)

Igraju: Enes Salković/Mak Čengić, Adnan Goro, Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Dalibor Brkić/Damir Kustura

Ulaznice možete kupiti već u pretprodaji na:

• www.mojekarte.hr
ili na prodajnim mjestima u Rijeci:

• Nad Urom – R.K. Korzo (4. kat);
• Dallas Records – Splitska 2;

Matuljima:
• New Sound d.o.o. – Trg Maršala Tita 2

i u Kostreni:
• Komunalno društvo Kostrena.

*Napomena: Mole se osobe s invaliditetom (u kolicima) da se jave telefonski na prodajno mjesto Nad urom – RK Novi Korzo – IV kat (+385 51 333 338), radi dogovora s organizatorom oko mjesta za predstavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari