ŽIVA KOMEDIJA! Željko Pervan u Rijeci predstavlja svoj novi stand-up show ”Na hladnom betonu”

Najpoznatiji hrvatski komičar i stand-up majstor Željko Pervan odlučio se na promjene u svom programu te predstavlja svoj novi stand-up show naziva ”Na hladnom betonu”

Pervan će svoju novu komediju izvesti u HKD-u Sušak u subotu 3. veljače s početkom u 19.30 sati.

Željko je u novom showu opisao sav svoj život, od rođenja do današnjih dana na svoj specifičan sarkastično – satiričan način, a priliku za pogledati premijerno predstavljanje njegove nove stand up predstave prvo će imati Riječani.

U subotu 3. veljače Pervan stiže u HKD Sušak gdje će se održati premijera stand up showa „Na hladnom betonu“.

Željko Pervan se do sada bavio aktualnim političkim temama koje muče naše stanovnike, a sada se u maniri najbolje satire pozabavio svojim rođenjem, prvim ljubavima, brakom i životu u njemu. No poznavajući njega nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i svakodnevici.

Pretprodaja ulaznica:

Kiosk Tiska na Korzu, Croatia Records (Užarska 3), Dallas records Shop (Splitska 2), preko interneta na www.ticketshop.hr te na blagajni sat vremena prije predstave. Cijena ulaznice: 50 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari