HIT PJESMA

Žuti semafor Nene Belana & Fiumensa dobio je atraktivan video, pogledajte ga!

Pjesma Žuti semafor s kojom su Neno Belan i Fiumens sudjelovali na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala, dobila je zanimljiv prateći video.

U spotu koji redateljski potpisuje Dinko Čvorić Doringo, Belan se našao u nesvakidašnjim ulogama karatiste i vrtlara, preko kojih se na simboličkoj razini bori sa svojim uspomenama, a uz njega se u glavnoj ulozi pojavljuje i Lara Brkić, pole dance i aerial silks instruktorica.

Pjesma je rađena u retro maniru, u stilu power-pop-rock zvuka 80-ih godina, i nastavak je suradnje s tekstopiscem Nikšom Sviličićem. “Volim taj retro zvuk u svim oblicima, pa sam se tako još davnih 80-ih bavio zvukom 60-tih, i imao velikog uspjeha u tome, a evo sad 2020-ih se bavim zvukom 80-tih, i pokušat ću ga približiti mlađoj generaciji. Ja ga donosim na neki novi, moderan način.” – kaže Neno koji se uvijek opisivao kao retro, a istovremeno i aktualan izvođač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari