ČA-VAL NA POZORNICI HRT-A!

Video | ZVIJEZDE PJEVAJU Ferlin i Battifiaca ‘skuhali’ Petršin i češanj i ponovno oduševili na pozornici!

I večeras je velik broj gledatelja pratio 4. emisiju 10. sezone zabavnoglazbenog showa ‘Zvijezde pjevaju’ kojeg ponajviše pratimo zbog ‘naših’ uzdanica – Roberta Ferlina i Marija Lipovšeka Battifiace

Nakon što su iz konkurencije za ukupnu pobjedu ispali parovi Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo te Mario Kovač i Lu Jakelić, u ovoj emisiji šest parova se svojski potrudilo da svojim pjevačkim izvedbama zasluže ostanak u showu.

Zadatak: funk i rock’n’roll pjesma

Za prolaz se šest parova borilo izvedbama funk i rock’n’roll pjesama, a Ferlin i Battifiaca su i u ovoj kategoriji briljirali.

Muški zvjezdano-mentorski par Robert Ferlin Mario Lipovšek Battifiaca za ovu emisiju pripremio je rock pjesmu Petrsin i češanj autora, pjevača i osnivača Bonace, Duška Jeličića Duleta iz Opatije.

Mario se, odmah nakon izvedbe zahvalio autoru pjesme koji je nastup pratio iz publike i dometnuo i da Danijela puno bolje izgleda nego prošlu emisiju u kojoj ju je mijenjao Nikša Bratoš.

Marko Tolja iz žirija zapjevao s parom

Marko Tolja je iz žirija zapjevao s parom, a tek onda komentirao da zahvaljuje u ime svih Primoraca što su izabrali ovu pjesmu, ali da misli da je jedini u žiriju koji je razumio tekst te pjesme. Zorica je kazala da je ovdje vidljiv težak sukob interesa i da su vrlo lukavo zakuhali večeras i opet napravili show. Jedan šepav, jedan ćorav, rekli su Mario i ozlijeđeni Robert koji je ozljedu kvalificirao kao „ozljedu na radu“ i otišli Dušku.

Žiri je njihov nastup nagradio ukupnim zbrojem ocjena 32. Svi su članovi žirija pokazali osmice.

Dok su se bodovi skupljeni od glasova publike i ocjena žirija zbrajali, u studiju Zvijezde pjevaju nastupili su slovenski predstavnici za pjesmu Eurovizije 2022., skupina LPS s pjesmom Disco.

Natjecanje napustili Iva Jerković i mentor Ivo Amulić

Nakon zbrojenih glasova žirija i publike s najmanje osvojenih ukupnih bodova daljnje natjecanje napustili su Iva Jerković i mentor Ivo Amulić te su na kraju ponovno izveli svoju inačicu pjesme Pretty Woman.

Linije za daljnje glasanje otvorene su, nije na odmet napomenuti ni to da svaki glas može donijeti poklon paket Lutrije najsretnijem glasaču i to u vrijednosti od 5000 kn. Ovaj tjedan nagradu je osvojio Srđan Zekan iz Splita.

Za svoj par možete glasovati tijekom cijelog tjedna:

– ARETA (Ćurković) i GORAN (Bošković) – 065 22 44 01 ili sms na broj 60006, ključna riječ Par1

– ROBERT (Ferlin) & MARIO (Lipovšek Battufiaca) – 065 22 44 02 ili sms na broj 60006, ključna riječ Par2

– MAJA (Ciglenečki) & STJEPAN (Lach) – 065 22 44 04 ili sms na broj 60006, ključna riječ Par4

– MARINA (Orsag) & IVANA (Kindl) – 065 22 44 06 ili sms na broj 60006, ključna riječ Par6

– MARKO (Braić) & GINA (Damjanović) – 065 22 44 08 ili sms na broj 60006, ključna riječ Par8

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari